فناوری

معاون راهبردی و توسعه بازار رگولاتوری گفت: در دو سال گذشته بیش از ۱۴ هزار کیلومتر حفاری و داکت گذاری شده و در نهایت ۸ میلیون خانوار تحت پوشش فیبر نوری قرار گرفته‌اند.

به گزارش ایراسین به نقل از ایرنا، معاون راهبردی و توسعه بازار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در سمینار توسعه فیبرنوری و نسل پنجم اینترنت؛ مسائل و راهکارها اظهار کرد: شروع کار طرح پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها ۲۷ اردیبهشت سال ۱۴۰۲ بود که تعدادی از اپراتورهایی که علاقه مند به این پروژه بودند در زمان وزیر ارتباطات دولت سیزدهم جمع شدند و تفاهم نامه‌ای را منعقد و اعلام آمادگی کردند.

مهدی روحانی نژاد افزود: اما بعد از آن کار با تأخیر دنبال شد و آن چیزی که تا الان اتفاق افتاده است ۷۲۰ شهر مجوز حفاری گرفته‌اند و در ۳۵۰ شهر عملیات عمرانی آغاز شده است. همچنین در دو سال گذشته بیش از ۱۴ هزار کیلومتر حفاری و داکت گذاری شده است و در نهایت ۸ میلیون خانوار تحت پوشش قرار گفته‌اند.

روحانی نژاد گفت: بحث حفاری ملموس است و در سال ۱۴۰۱ از نظر عمرانی پیشرفتی نداشتیم و از ابتدای پارسال این موضوع را دنبال کردیم و اپراتورهای ما توانستند در موضوع حفاری تجهیزات لازم را خریداری کنند. اگر بحث مجوز کلان شهرها برطرف شود این پروژه توسط اپراتورها با سرعت انجام می‌شود و استان‌هایی که در زمینه مجوز و حفاری بیشترین همکاری را داشتند نتیجه پوشش بیشتری داشتند بنابراین امیدواریم استان‌های دیگر همکاری لازم را در این زمینه داشته باشند.

معاون راهبردی و توسعه بازار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در ادامه صحبت‌هایش تاکید کرد: در بعضی از استان‌ها ما نیازمند مجوز حفاری بین شهری هستیم که امیدواریم سازمان راهداری همکاری‌های لازم را در این زمینه انجام دهند. نکته قابل توجه این است که بخش قابل توجه پروژه فیبرنوری با شرکت مخابرات ایران است و در این مدت چهار میلیون از هشت میلیون پوشش ایجاد شده برای این شرکت است و یک میلیون ۶۰۰ هزار پوشش برای اپراتور دوم تلفن همراه.

وی گفت: زمانی که این پروژه در انتهای سال ۱۴۰۰ شروع شد پوشش زیادی نداشت اما در دو سال گذشته این سرعت افزایش یافت، اما مهم‌ترین مسئله میزان اتصال است که عدد زیادی نیست و دلیل آن این است که در دولت قبل تمرکز بیشتر بر روی پوشش بود. در برنامه هفتم توسعه تاکید بر روی اتصال است و در دولت چهاردهم اولویت بحث اتصال خواهد بود. در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تلاش کردیم این امکان را به اپراتورها بدهیم که در بازه زمانی بیشتری پوشش ایجاد و بحث اتصال را دنبال کنند

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 10 =