• ۱۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۱
  • کد خبر: 65498
  • readingTime: ۱ دقیقه
دیابت

متخصصان یک شرکت دانش بنیان موفق به تجاری سازی دستگاه های وکیوم تراپی با قابلیت درمان موثرتر و سریع زخم‌های دیابتی شدند.

به گزارش ایراسین به نقل از صدا و سیما، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در اصفهان گفت: این شرکت با ۲۰ سال تجربه موفق در تولید دستگاه‌های پزشکی با استفاده از آخرین فناوری و دانش متخصصان و دریافت گواهی استاندارد اروپا (CE) برای تولید دستگاه‌های وکیوم تراپی زخم، ساکشن و ملزومات مصرفی آن‌ها شده است.

سید احمد حسینی افزود: محصولی که برای آن نشان دانش‌بنیان را دریافت کرده است، دستگاه وکیوم تراپی زخم و ملزومات آن است.

این فناور گفت: در حال حاضر بیش از هفت میلیون نفر در کشور مبتلا به دیابت هستند و سالانه هزاران عضو از مبتلایان به زخم‌های دیابتی قطع می‌شود، زیرا این زخم‌ها با روش‌های متداول قابل درمان نیستند. همچنین بیمارانی هستند که جان خود را در اثر زخم بستر، جراحی‌های ارتوپدی یا تصادف از دست می‌دهند.

حسینی، دستگاه وکیوم تراپی را یکی از مؤثرترین درمان‌های زخم‌های مزمن، بستر، دیابتی و دیگر زخم‌های گرید ۲ و ۳ و ۴ معرفی کرد و گفت: ۴۰ سال است که در دنیا از این روش برای درمان زخم‌های مزمن استفاده می‌شود.

این مدیر عامل شرکت دانش بنیان با اشاره به موفقیت در ثبت سه اختراع افزود: دستگاه وکیوم تراپی ساخت این شرکت مجهز به نرم افزار کنترل از راه دور است و می‌توان روند درمان را از دور رصد کرد.

وی استفاده از این محصول دانش بنیان را در روند کنترل و درمان بیماران دیابتی مناطق کم برخوردار با شرایط اقتصادی پایین با هزینه کمتر از روش‌های دیگر مناسب دانست و افزود: به همین دلیل متولیان بخش سلامت، متولیان عرصه آبادانی و پیشرفت و گروه‌های داوطلب درمانی می‌توانند از این دستگاه برای درمان بیماری این بخش از جامعه بهره‌مند شوند.

حسینی گفت: در برخی از استان‌ها همچون سیستان بلوچستان و خوزستان نمایندگی برقرار شده و خدمات ویژه‌ای برای درمان این دست از بیماران ارائه می‌شود. تمام کشورهای همجوار ایران، درمان اینگونه زخم‌ها را جزو بیمه قرار داده‌اند تا قشر مستضعف نیز بتواند از این درمان بهره‌مند شود؛ بنابراین پیشنهاد می‌شود سازمان تأمین‌اجتماعی تعرفه‌هایی برای درمان این زخم‌ها داشته باشند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =