حاتمی

مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش گفت: امروز در آستانه برگزاری اولین کنفرانس ملی آهن‌سازی در محافل علمی و دانشگاهی، به بررسی ضرورت‌های توسعه کشور عزیزمان می‌پردازیم. این کنفرانس، بستر مناسبی است برای تبیین محورهای کلیدی که در حال حاضر برای رشد و شکوفایی اقتصادی کشور مورد توجه ویژه قرار گرفته‌اند.

به گزارش ایراسین، جواد حاتمی مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در نخستین کنفرانس ملی آهن‌سازی گفت: امروز در آستانه برگزاری اولین کنفرانس ملی آهن‌سازی در محافل علمی و دانشگاهی، به بررسی ضرورت‌های توسعه کشور عزیزمان می‌پردازیم. این کنفرانس، بستر مناسبی است برای تبیین محورهای کلیدی که در حال حاضر برای رشد و شکوفایی اقتصادی کشور مورد توجه ویژه قرار گرفته‌اند. یکی از ارکان اصلی این توسعه، تولید آهن به عنوان زیرساختی حیاتی است که در قلب تمامی فعالیت‌های صنعتی و اقتصادی ما نهفته است

وی گفت: امروزه، مجموعه‌های آهن‌سازی با چالش‌های متعددی مواجه‌اند که نیازمند توجه و تدبیر جدی است. این مشکلات، برخی از آن‌ها مستلزم نوآوری و توسعه‌اند و ممکن است وابستگی ما به تولید آهن را تحت تأثیر قرار دهند. ذخایر آهنی کشور به عنوان یک عامل احیاکننده، جایگاه ویژه‌ای دارند، اما باید توجه داشته باشیم که مسائل مربوط به انرژی نیز به شدت بر فرآیند تولید تأثیر می‌گذارد.

چگونه می‌توانیم از کمبودها عبور کنیم؟ / پایداری در صنعت آهن‌سازی، از دغدغه‌ها تا راهکارها

مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در نخستین کنفرانس ملی آهن‌سازی گفت: گاز طبیعی، به ویژه گاز سنتز، که بخشی از نیازهای خانوارها را تأمین می‌کند، با کمبودهای جدی مواجه است. این کمبودها سال به سال شدت بیشتری پیدا می‌کنند و بر تأمین انرژی واحدهای فولادی و آهن‌سازی تأثیرگذارند. از این رو، ناترازی جدی در تأمین انرژی وجود دارد که باید به آن توجه شود.

وی ادامه داد: در کنار همه این مسائل، دغدغه‌های زیست‌محیطی نیز به عنوان یک چالش جدی در صنعت آهن‌سازی مطرح است. ما باید تلاش کنیم تا توسعه‌ای پایدار و مستمر را در این زمینه ایجاد کنیم. این توسعه، نیازمند پژوهش‌های عمیق و استفاده از ظرفیت‌های علمی موجود است تا بتوانیم کاستی‌ها و کمبودها را برطرف کرده و بهینه‌سازی لازم را در صنایع فراهم آوریم.

حاتمی گفت: به همین منظور، تصمیم به برگزاری این کنفرانس ملی گرفتیم تا از طریق تعامل و همکاری میان دانشگاه و صنعت، فضایی مناسب برای تبادل نظر و ارائه راهکارهای علمی فراهم شود. امیدواریم که این نشست، نقطه عطفی در ارتباط بین محافل علمی و تولیدی باشد و نتایج آن به صورت کاربردی در واحدهای صنعتی مورد استفاده قرار گیرد.

وی افزود: در نهایت، هدف ما تدوین نقشه راهی جامع برای پیشبرد اهدافمان در چهار بخش اصلی است که بتواند موضوعات و مسائل موجود را به نحو مؤثری پیش ببرد. بی‌تردید، با همفکری و همکاری یکدیگر، می‌توانیم گام‌های مؤثری در راستای توسعه پایدار کشور برداریم.

همکاری علمی رمز پیشرفت در معادن آهن / همدلی برای آینده

حاتمی گفت: در دنیای امروز، توجه به معادن آهن با عیار کم و بهبود فرآیند عیارسازی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. در شرایطی که ناترازی انرژی چالش‌های جدی را به وجود آورده، لازم است پروژه‌های بهبود و کاهش مصرف انرژی را با اتکا بر تحقیقات علمی و نوآوری‌های روز پی‌ریزی کنیم. این تلاش‌ها باید به‌گونه‌ای باشد که همگام و هم‌دل با یکدیگر، رسالت زیست‌محیطی خود را به انجام رسانده و پیشگام تولید فولاد سبز باشیم.

وی افزود: در این راستا، برگزاری جلسات مستمر و فراهم آوردن بستر مناسب برای حضور دانشجویان، محققان و اساتید در برنامه‌ریزی‌ها، ضرورتی انکارناپذیر است. ما باید زمینه‌ای ایجاد کنیم تا همکاری‌های علمی و دانشگاهی به معنای واقعی نهادینه شود و از این طریق بتوانیم بهره‌وری بهتری از منابع کشور داشته و ارزش و ثروت تولید کنیم.

مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش ادامه داد: در خصوص کنفرانس، لازم به ذکر است که حدود ۳۵ مقاله علمی به این رویداد ارائه شده که پس از داوری‌های آنلاین و حضوری، ۱۲ مقاله برتر انتخاب خواهند شد. در روز پایانی کنفرانس، فرصت داریم تا از این مقالات تقدیر کرده و بدعتی نو در این حوزه بگذاریم. امید است که این تلاش‌ها بتواند به پوشش مشکلات جدی صنعت آهن‌سازی در کشور کمک کند و زمینه‌ساز تولید فولاد با کیفیت بالا باشد.

وی گفت: بی‌شک، راهبردها و راهکارهایی که از ذهن‌های پربار شما نشأت می‌گیرد، می‌تواند ما را در دستیابی به اهدافمان یاری کند. بیایید با همدلی و همفکری، برنامه‌ای منسجم برای شکوفایی صنعت کشور تدوین کنیم و شاهد خلق ثروت و تولید مبتنی بر ارزش در آینده‌ای نزدیک باشیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 3 =