به گزارش خبرنگار ایراسین، محمدرضا ابراهیمی، مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان در خصوص کاهش آسیبهای اجتماعی دانشآموزان اظهار داشت: راهکار مهم برای کاهش آسیبهای اجتماعی در بین نوجوانان که قشر دانشآموز جامعه را تشکیل میدهند به همکاری و همیاری خانوادهها و مدارس نیاز دارد.
وی افزود: یکی از مهمترین نقشهای مدارس، تسهیلگری در حل مشکلات آموزشی و تربیتی دانشآموزان و کمک به خانوادهها برای پرورش فرزندانشان در محیطی سالم و با پشتوانه قوی تربیتی است. از سویی پیشگیری از بروز و افزایش آسیبهای اجتماعی در مدارس نیازمند تقویت جنبههای دینی و فرهنگی است.
مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان گفت: یکی از راههای مؤثر در کاهش این آسیبها، توجه به مسئله نماز جماعت در مدارس است و اگر به این مهم توجه شود، بسیاری از مشکلات رفتاری و اجتماعی حل خواهد شد.
وی، همچنین با اشاره به اهمیت همکاری با خانوادهها برای حل مشکلات آموزشی، گفت: آموزش و پرورش باید بهعنوان مشاور و یاور خانوادهها عمل کند.
ابراهیمی یادآور شد: یکی از مهمترین نقشهای ما در این زمینه، تسهیلگری در حل مشکلات آموزشی و تربیتی دانشآموزان و کمک به خانوادهها برای پرورش فرزندانشان در محیطی سالم و با پشتوانه قوی تربیتی است.
وی افزود: امروز ما در دوران جنگ نرم و جنگ ترکیبی قرار داریم و نقش معلمان و آموزش و پرورش در این جنگ بسیار حساس است.
مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان در ادامه به ویژگیهای تربیتی و انسانسازی در نظام آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین رسالتهای ما در آموزش و پرورش، تربیت انسانهایی با اصول اخلاقی و دینی است.
وی تصریح کرد: برای رسیدن به این هدف، باید محبت را بهعنوان مهمترین ارکان تعلیم و تربیت در کانون روابط معلمان و دانشآموزان تقویت کنیم، در مجموع تلاش برای کاهش آسیبهای اجتماعی بین نوجوانان و جوانان، نیازمند همکاری تمام نهادها و دستگاههای مرتبط با آموزش و پرورش و استفاده از ظرفیتهای خوب دستگاه تعلیم و تربیت است.
ابراهیمی خاطر نشان کرد: دشمن درصدد است تا برخی از آسیبها را رواج و عادی جلوه و محتواهای مختلفی در اختیار دانشآموز قرار دهد و با اینگونه اقدامات، قبح موضوع آسیبهای اجتماعی را از بین ببرد؛ طرح «یاریگران زندگی» یکی از راهکارها و برنامهریزیها اجرایی بهمنظور کاهش به هنگام آسیبهای اجتماعی دانشآموزی است که با جدیت در مدارس استان اصفهان اجرا میشود.
وی افزود: طرح یاریگران زندگی، اقدامی فرهنگی و پیشگیرانه برای مقابله با آسیبهای اجتماعی از جمله «اعتیاد به مواد مخدر» در بین دانشآموزان است که تمام مقاطع تحصیلی از پایه اول ابتدایی تا آخر متوسطه را شامل میشود.
ارسال نظر