به گزارش خبرنگار ایراسین، سومین همایش بزرگداشت «مکتب حبیب» با رویکرد مدیریت و کار جهادی در صنعت روز یکشنبه، ۱۶ دیماه، در مجتمع فولاد و نورد سبا برگزار شد. در این همایش که با حضور مدیران و مسئولان این مجتمع، رئیس اداره تبلیغات اسلامی فولاد مبارکه و رئیس بسیج رسانه استان اصفهان، معاون اجرایی سپاه صاحبالزمان (عج) و جمعی از کارکنان برگزار شد، ابعاد مختلف مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی و مدیریت و کار جهادی در صنعت مورد بررسی قرار گرفت.
حاج قاسم یک مکتب و راه است
مرادی، فرمانده بسیج مجتمع فولاد و نورد سبا با اشاره به اهداف این برنامه اظهار کرد: یاد و خاطره شهید سلیمانی هرگز فراموش نمیشود و برگزاری چنین برنامههایی با هدف زنده نگه داشتن یاد شهداست.
وی ادامه داد: حاج قاسم یک مکتب و راه است. ما به دنبال بومیسازی فرهنگ و مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی در صنعت هستیم تا تفکر جهادی در صنعت فولاد پیادهسازی شود.
مرادی شکلگیری «مکتب حبیب» را با سه ضلع معرفی کرد و افزود: اولین ضلع این مکتب، اخلاص و برای رضای خدا کار کردن است. مدیریت جهادی و امداد غیبی نیز دو ضلع دیگر این مکتب هستند که میتوانند تحول بزرگی در صنعت ایجاد کنند.
تولید گریدهای ویژه فولادی با تکنولوژی پیشرفته
احسان عباد، رئیس دفتر فنی تولید مجتمع فولاد و نورد سبا، در این برنامه به پروژه تولید استیل اشاره کرد و گفت: گریدهای ویژه فولادی انواع مختلفی دارند. با حمایت مدیریت عالی سازمان و استفاده از تکنولوژی ویژه موجود در مجتمع فولاد و نورد سبا، محصولاتی با استانداردهای بالای فولاد تولید میکنیم.
وی توضیح داد: مرحله تولید فولاد از بخش فولادسازی آغاز میشود و شامل تولید فولادهای زنگنزن و فولادهای الکتریکی است. در ادامه، این فولادها در مرحله ریختهگری تختال نازک و سپس در فرآیند نورد گرم و سرد به ورقهای فولادی با ضخامتهای نازک تبدیل میشوند.
عباد افزود: در طی این مسیر، با استفاده از دانش و محصولات دانشبنیان توانستیم مواد مصرفی موردنیاز برای تولید فولاد را بومیسازی کنیم و به خودکفایی برسیم.
بومیسازی کمپرسور احیا در مجتمع فولاد و نورد سبا
فرهاد رجبی، رئیس واحد آهنسازی مجتمع فولاد و نورد سبا، در خصوص کمپرسور احیا گفت: چرخش گاز احیایی وظیفه اصلی این کمپرسور است و کاتالیستها و کمپرسورها بخش زیادی از هزینهها را به خود اختصاص میدهند. از این رو خوشبختانه، این تجهیزات اکنون در داخل کشور بومیسازی شدهاند و خروج ارز جلوگیری شده است.
وی ادامه داد: نصب و راهاندازی کمپرسور ۵۱.۱ در تاریخ ۱۴ آبان ۱۴۰۳ انجام شد و توانستیم شعار «خواستن، توانستن است» را محقق کنیم.
جهاد، ابزار بقا و پیشرفت
نوید نجاتبخش، مدیرعامل شرکت بهیار صنعت، در این برنامه با اشاره به پیشرفتهای این شرکت اظهار کرد: «زمانی که کار خود را آغاز کردیم، اولین محصول ما برانکارد بود که یکی از بهترین و پرفروشترینها شد. امروز ما سازنده چراغهای الایدی برای اتاقهای بیمارستانی هستیم و بیش از ۷۰۰ نفر در این شرکت فعالیت میکنند. همچنین، بالای ۲۰۰ پروژه «های تک» در دست اجرا داریم.
وی ادامه داد: در تابستان گذشته، بالغ بر ۲۵۰ کارآموز در سنین دانشآموزی و کمسنوسال داشتیم که نشاندهنده توجه ما به آموزش نسل جدید است. یک سازمان زمانی که بزرگ میشود، به بخشهای مختلف مجهز شده و به هماهنگی بالایی دست مییابد. این هماهنگی شبیه به نظام حیات در طبیعت است که توسط خداوند خلق شده و علت اصلی آن زندگی و حیات است.
نجاتبخش افزود: پول و مادیات در کوتاهمدت میتوانند حیاتبخش باشند، اما جهاد و تلاش مستمر است که ریشه حیات واقعی را شکل میدهد. همانطور که خداوند وعده داده است، 'جهاد کنید و یاری خدا و پیروزی نزدیک است.
وی تأکید کرد: امروز هر تولیدی که در کشور ایجاد شود، یک دهنکجی به دشمنان است. تولید ملی نمادی از مقاومت، پیروزی و تحقق جهاد اقتصادی در کشور است. تا زمانی که در مصداق جهاد قرار نگیریم، هدایت الهی نیز رخ نمیدهد.
نجاتبخش در پایان بر اهمیت هماهنگی، تلاش جمعی و توجه به فناوریهای نوین تأکید کرد و تولید ملی را ابزاری برای تقویت استقلال و مقابله با تهدیدات خارجی دانست.
شایان ذکر است که همایش «مکتب حبیب» در مجتمع فولاد و نورد سبا بار دیگر بر ضرورت تداوم مسیر شهید حاج قاسم سلیمانی تأکید کرد و در پایان نیز از دستاوردهای بومیسازی این مجتمع و همچنین شرکت دانشبنیان بهیار صنعت در قالب برپایی نمایشگاهی رونمایی و مورد بازدید شرکت کنندگان قرار گرفت که در واقع نمونهای عملی از این مکتب در صنعت فولاد را به نمایش گذاشت.
ارسال نظر