بازدید مدیرعامل فولاد مبارکه از کلینیک باروری پویش و پژوهشکده زيست فناوری رويان

رئیس پژوهشکده زیست‌فناوری پژوهشگاه رویان اصفهان گفت: مجموعه‌هایی مثل پژوهشکده رویان که با هدف حفظ سلامتی، ارائه خدمات حوزه سلامت و آموزش به آحاد مردم فعالیت دارند، نیازمند حمایت‌های بیشتری هستند و حمایت‌های فولاد مبارکه در راستای تحقق تبدیل علم به ثروت است.

به گزارش ایراسین، غلامرضا پوربافرانی، رئیس توسعه و تکامل منطقه‌ای شرکت فولاد مبارکه و هیئت همراه، روز دوشنبه ۱۷ دی‌ماه ۱۴۰۳، با حضور در پژوهشکده زیست‌فناوری پژوهشگاه رویان اصفهان، ضمن بازدید از بخش‌های مختلف این مجموعه، در جریان میزان بازدهی تجهیزات موردنیاز پژوهشکده رویان که توسط فولاد مبارکه تأمین شده است، قرار گرفت.

محمدحسین نصر اصفهانی، رئیس پژوهشکده زیست‌فناوری پژوهشگاه رویان اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار فولاد اظهار کرد: پژوهشکده زیست‌فناوری پژوهشگاه رویان اصفهان توسط دکتر کاظمی آشتیانی پایه‌گذاری شد و اکنون در سه زمینه فعالیت دارد که یکی از آن‌ها مربوط به بحث تولیدمثل و فرزندآوری است.

گام مؤثر فولاد مبارکه برای تأمین سلامت فرزندان آینده کشور

وی در ادامه با تأکید بر ضرورت و اهمیت مسائل و مشکلات ژنتیکی برای فرزندآوری افزود: همان‌طور که می‌دانید، نیمی از ژن هر انسان از طریق انتقال اسپرم به تخمک تشکیل می‌شود و همان‌گونه که کامپیوترها با سیستم کدینگ کار می‌کنند، اسپرم‌ها هم با کدهای ژنتیکی فعالیت می‌کنند و از این طریق ۳ بیلیون کد ژنتیکی انتقال می‌یابد که شکست این کدها منجر به ناباروری، عدم رشد و سقط‌جنین و یا به وجود آمدن عوارض پس از تولد مثل اوتیسم می‌شود.

رئیس پژوهشکده زیست‌فناوری پژوهشگاه رویان اصفهان خاطرنشان کرد: پژوهشکده رویان آزمایشگاهی تحت عنوان آزمایشگاه «شکست اسپرم» راه‌اندازی کرد و نیازمند تجهیزات به‌روز بود؛ به همین منظور دستگاه «فلوسایتومتری» که یکی از دستگاه‌های مهم و موردنیاز ما در این آزمایشگاه بود با حمایت فولاد مبارکه تأمین شد و این امر به سلامت فرزندان آینده این مرزوبوم بسیار مؤثر خواهد بود. زوجین باید پیش از فرزندآوری از سلامت اسپرم و تخمک مطلع شوند که پژوهشکده رویان با تجهیزاتی که با حمایت فولاد مبارکه خریداری شده این امر را ممکن ساخته است.

حمایت فولاد مبارکه برای تأمین دستگاه‌ترمیم شبکیه و بیماری‌های چشمی

وی با بیان اینکه کشت سلول و کشت جنین در سلول‌های بنیادی از دیگر فعالیت‌های پژوهشکده رویان اصفهان است، اذعان داشت: این فرایند در جراحی‌ترمیم شبکیه و بیماری‌های چشمی کاربرد فراوانی دارد و ما برای این کار نیازمند دستگاه انکوباتور هستیم که خوشبختانه با حمایت فولاد مبارکه تأمین شده و پژوهشکده رویان را به اهداف خود نزدیک کرده است. همچنین پژوهشکده رویان به یک ساختمان آموزشی پژوهشی نیاز دارد که با حمایت فولاد مبارکه در حال ساخت است.

نصر اصفهانی تصریح کرد: مجموعه‌هایی مثل پژوهشکده رویان که با هدف حفظ سلامتی، ارائه خدمات حوزه سلامت و آموزش به آحاد مردم فعالیت دارند، نیازمند حمایت‌های بیشتری هستند و حمایت‌های فولاد مبارکه در راستای تحقق تبدیل علم به ثروت است. پژوهشکده رویان برای تولید فراورده‌های پزشکی به کلین‌روم نیاز دارد. کلین‌روم مثل یک کارخانه داروسازی است و باید عاری از هرگونه آلودگی و گردوغبار باشد.

تأثیرات به‌روزرسانی و تأمین تجهیزات موردنیاز پژوهشکده رویان کاملاً محسوس است

غلامرضا پوربافرانی، رئیس توسعه و تکامل منطقه‌ای شرکت فولاد مبارکه نیز در گفت‌وگو با خبرنگار فولاد اظهار کرد: فولاد مبارکه با انتخاب مسیر نوینی در زمینه مسئولیت‌های اجتماعی، رویکردهای جدیدی با محوریت مشارکت، خیررسانی و توانمندسازی مردم برای خود تعریف کرده؛ چراکه شیوه‌های سنتی برای تحقق مسئولیت‌های اجتماعی را منسوخ‌شده می‌داند. حمایت فولاد مبارکه از مجموعه‌هایی همچون پژوهشکده رویان اصفهان نشان‌دهنده هدفمند بودن مسیر مسئولیت‌های اجتماعی این شرکت است.

وی افزود: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری بر ضرورت تولید علم و دانش، فولاد مبارکه حمایت‌های خود از مجموعه‌های علمی و تحقیقاتی را نسبت به گذشته بیشتر کرده تا این مراکز بدون دغدغه‌های مالی بتوانند مرزهای علم و دانش را درنوردند؛ بدون شک حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کشور تأثیرگذاری به‌مراتب بیشتری نسبت به دیگر مجموعه‌ها خواهد داشت.

رئیس توسعه و تکامل منطقه‌ای شرکت فولاد مبارکه گفت: امروز طی بازدید میدانی از بخش‌های مختلف پژوهشکده زیست‌فناوری پژوهشگاه رویان اصفهان و کلینیک باروری پویش این مجموعه، متوجه تأثیرات به‌روزرسانی و تأمین تجهیزات موردنیاز این پژوهشکده شدیم و امیدوارم این حرکت منجر به ارتقای سلامت جامعه شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 14 =