کارخانه

مدیرکل دفتر امور سیاست‌گذاری فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مراسم راه‌اندازی کارخانه تولید کننده سربیتول در ایران و غرب آسیا گفت: این کارخانه با تولید ماده‌ای استراتژیک در دو گرید غذایی و دارویی، گامی مهم در ارتقای امنیت غذایی کشور برداشته است.

به گزارش خبرنگار ایراسین، معصومه خان‌احمدی، مدیرکل دفتر امور سیاست‌گذاری فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در مراسم بهره‌برداری از پروژه جدید شهید مدرس و راه اندازی کارخانه سوربیتول اظهار کرد: شرکت صنایع دارویی شیمیایی شهید مدرس داستان غمناکی با با پایانی شیرین داشته که راه اندازی دوباره آن با همراهی مدیران جهاد دانشگاهی و وزارت دفاع محقق شد.

وی ادامه داد: این کارخانه با تولید ماده‌ای استراتژیک که در دو فرم مایع و پودری و دو گرید غذایی و دارویی عرضه می‌شود، گامی مهم در ارتقای امنیت غذایی کشور برداشته است.

خان احمدی خاطر نشان کرد: این ماده که پیش‌نیاز تولید سرم‌های قندی و نمکی است، به تجهیزات پیشرفته های‌تک نیاز دارد و علاوه بر تأثیرگذاری در حوزه درمانی و دارویی، از خروج ارز جلوگیری می‌کند

وی افزود: این ماده پایه تولید ۲۷ هزار داروی مختلف است و می‌تواند نقش مؤثری در استقلال دارویی کشور ایفا کند. همچنین با هدف تعهد به آرمان‌های افراد تأثیرگذار، نهادهای مهم فناوری در مجموعه شهید مدرس راه‌اندازی خواهد شد تا مسیر جذب نخبگان تسهیل شود.

مدیرکل دفتر امور سیاستگذاری فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: لازم است صنایع به سرمایه گذاری در این مجموعه بزرگ با استفاده از قانون جهش دانش بیان ترغیب شوند و از استاندار اصفهان می‌خواهیم که با استفاده از ظرفیت‌های مالیاتی و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی کمک کنند؛ بی تردید وزارت علوم نیز کمک خواهد کرد.

راه اندازی کارخانه تولید سوربیتول در مسیر خودکفایی

سید رضی آقاسیدی، معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاد دانشگاهی، نیز در این مراسم گفت: جهاد دانشگاهی به تعبیر مقام معظم رهبری نهادی با جهت‌گیری فرهنگی است که مأموریت پیگیری مسائل زمین‌مانده را بر عهده دارد و امروز توانستیم این کارخانه راد را به بهره‌برداری برسانیم تا گامی دیگر در مسیر خودکفایی کشور برداشته شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 1 =