علیرضا کاظمی

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: مکلفیم هویت ملی، دینی، فرهنگی و انقلابی دانش آموزان را تقویت کنیم.

به گزارش ایراسین به نقل از وزارت آموزش و پرورش، علیرضا کاظمی در حاشیه بازدید از اعتکاف دانش‌آموزی گفت: یکی از مأموریت‌های مهم نظام تعلیم و تربیت در جمهوری اسلامی ایران تربیت انسان‌های مؤمن و متدین و باورمند به خدا و روز قیامت است.

وی افزود: ما مکلفیم هویت ملی، دینی، فرهنگی و انقلابی دانش آموزان را تقویت کنیم.

وزیر آموزش و پرورش هویت دینی را پایه تمام ساحت‌های هویتی نوجوان ایرانی عنوان و تشریح کرد: ما در آموزش و پرورش معتقدیم که تمام ساحت‌های هویتی دانش‌آموزان در سایه هویت دینی و اعتقادی شکل می‌گیرد.

کاظمی ادامه داد: تفاوت ما با دنیای غرب در همین ویژگی است که اساس هویت دینی دانش آموزان با مسجد قرآن و نماز شکل می‌گیرد.

وزیر آموزش و پرورش اعتکاف‌های دانش‌آموزی را جلوه‌ای از تجلی هویت دانش آموزان عنوان و اظهار کرد: هیچ برنامه‌ای در حوزه فعالیت‌های دینی جای اعتکاف را نمی‌گیرد.

وی افزود: برنامه اعتکاف به دلیل ضریب نفوذ بالا و اثربخشی‌اش می‌تواند به اندازه تمام فعالیت‌های فرهنگی و پرورشی آموزش و پرورش باشد.

کاظمی با تاکید بر اثرات عمیق فرهنگی اعتکاف بر روی دانش آموزان گفت: اعتکاف با کمترین هزینه بیشترین آورده را در حوزه تربیت دینی برای دانش آموزان دارد.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: هرچقدر پیوند مساجد با مدرسه را محکم‌تر کنیم در تربیت دینی دانش آموزان موفق‌تر عمل کرده ایم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 12 =