بهنام فیض‌آبادی دبیر همایش رتبه بندی شرکت‌های برتر ایران

بهنام فیض آبادی، دبیر همایش رتبه بندی شرکت‌های برتر ایران (IMI-۱۰۰) در سال ۱۴۰۳ گفت: فروش ۱۰۰ شرکت اول حدود ۳۹ درصد GDP و فروش ۵۰۰ شرکت برتر حدود ۴۷ درصد GDP را به خود اختصاص داده است.

به گزارش خبرنگار ایراسین، بهنام فیض آبادی دبیر همایش و مدیر رتبه بندی شرکت‌های برتر در همایش رتبه بندی شرکت‌های برتر ایران (IMI-۱۰۰) سال ۱۴۰۳ با اشاره به فلسفه رتبه بندی و ذات شرکت‌های برتر ایران اظهار کرد: هدف ما در رتبه بندی شرکت‌ها در ۲۷ سال گذشته این بوده که بتوانیم به مدیران ارشد و سیاست‌گذاران بر اساس شفافیت‌های اقتصادی و مالی کمک کنیم تا تصمیم‌های صحیحی بگیرند.

وی ادامه داد: از مهمترین اهداف رتبه‌بندی، تولید اطلاعات در مورد بنگاه‌های بزرگ کشور و شفاف سازی فضای کسب و کار است.

فیض آبادی خاطر نشان کرد: بر اساس گزارش‌های مورد تأیید حسابرس شده مالی شرکت‌ها اطلاعات وارد بانک اطلاعاتی شده و بر اساس آنها در سامانه رتبه‌بندی اتفاق می‌افتد و گزارش‌های مربوطه در حوزه درآمد و در گروه‌های صنعتی ارائه می‌شود.

دبیر همایش و مدیر رتبه بندی شرکت‌های برتر با بیان اینکه شاخص‌های اندازه و رشد فروش، نقدینگی، بدهی و بازار و اطلاعات مالی شرکت‌ها در رتبه بندی تأثیرگذار است، گفت: مطالعه رفتار شرکت‌ها، درآمد و شاخص‌های رشد نقدینگی و درآمد ناخالص شرکت‌ها می‌تواند تصویر روشنی برای مدیران ارشد و سیاست‌گذاران داشته باشد.

وی با اشاره به نتایج سال مالی ۱۴۰۲ شرکت‌ها گفت: در مقایسه فروش شرکت‌ها با تولید ناخالص داخلی باید اعلام کنیم، فروش ۱۰۰ شرکت اول حدود ۳۹ درصد GDP و فروش ۵۰۰ شرکت برتر حدود ۴۷ درصد GDP را به خود اختصاص داده است.

فیض آبادی در خصوص بالاترین فروش گفت: رتبه اول امسال مربوط به شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با ۴۶۳ هزار میلیارد تومان بوده و به ترتیب شرکت نفت ستاره خلیج فارس، بانک رفاه کارگران، شرکت پالایش نفت بندرعباس، شرکت سرمایه‌گذاری غدیر و شرکت فولاد مبارکه به ترتیب بالاترین رتبه فروش را داشتند.

سهم ۴۷ درصدی ۵۰۰ شرکت برتر در تولید ناخالص داخلی

دبیر همایش و مدیر رتبه بندی شرکت‌های برتر افزود: در میزان ارزش افزوده فولاد مبارکه رتبه دوم را کسب کرده و در رتبه بندی بالاترین اشتغالزایی، شرکت ایران خودرو، شرکت مخابرات ایران، شرکت سایپا، شرکت فولاد مبارکه به ترتیب رتبه‌های برتر را دارند؛ در بخش بیشترین میزان صادرات نیز فولاد مبارکه در رتبه پنجم قرار دارد.

وی افزود: ۶۴ شرکت در حوزه فناوری وجود دارد و بیشترین تعداد فراوانی شرکت دانش بنیان مربوط به شرکت‌های متوسط است.

سهم ۴۷ درصدی ۵۰۰ شرکت برتر در تولید ناخالص داخلی

فیض آبادی یادآور شد: در بخش بالاترین ارزش بازار شرکت فولاد مبارکه در رتبه دوم با ۵۴۴ هزار میلیارد تومان قرار دارد و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در رتبه اول واقع شده است.

وی با اشاره به بخش گروه‌های صنعتی و شرکت‌های اول در آنها تصریح کرد: در گروه فلزات آهنی شرکت فولاد مبارکه اصفهان در رتبه نخست قرار گرفت.

سهم ۴۷ درصدی ۵۰۰ شرکت برتر در تولید ناخالص داخلی

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =