آقامیری

دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: سند باکس ها می‌توانند زمینه خوبی برای شکل‌گیری سریع‌تر کسب و کارهای جدید در فضای مجازی استان‌ها باشند.

به گزارش ایراسین به نقل از مرکز ملی فضای مجازی، نشست شورای فضای مجازی با حضور سیدمحمد امین آقامیری دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی، هادی حق شناس استاندار گیلان، فرمانده سپاه استان و اعضای شورای فضای مجازی این استان برگزار شد.

آقامیری طی سخنانی در این نشست گفت: در سطح ملی سیاست‌ها و چارچوب‌های زیست در فضای مجازی به صورت کلی تبیین و تصویب می‌شود و لازم است که این مهم در استان‌ها به دلیل نزدیکی تعاملات و شناخت زیستی، به صورت بومی اتفاق بیفتد.

وی با اشاره به اینکه در فضای مجازی حوزه‌های خدمات کاربردی، محتوا، امنیت سایبری و… از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند، افزود: هر استان براساس شرایط اقلیمی خود باید نقشه راهی در این حوزه داشته باشد و در حوزه خدمات کاربردی که منجر به توسعه اقتصاد دیجیتال می‌شود باید بتوانیم شرایط انگیزشی، حمایتی و مانع زدایی را در استان‌ها فراهم کنیم.

دبیر شورای عالی فضای مجازی تاکید کرد: در دنیای امروز معیار پیشرفته بودن کشورها سهولت دسترسی به خدمات کاربردی است بنابراین توسعه این مهم می‌تواند در شکل دهی ذهنیت مردم در این زمینه اثرگذار باشد.

آقامیری اضافه کرد: استان‌ها می‌توانند در زمینه‌های کشاورزی و گردشگری برای توسعه خدمات کاربردی بر روی سکوها، فعالیت کنند که در استان گیلان حوزه کشاورزی پتانسیل بیشتری برای این موضوع دارد.

وی با بیان اینکه سند باکس‌ها می‌توانند زمینه خوبی برای شکل گیری سریع‌تر کسب‌وکارهای جدید در فضای مجازی استان‌ها باشند، گفت: پس از شکل گیری اقتصاد دیجیتال، حکمرانی مبتنی بر داده مهم است چرا که این داده‌ها پیش‌زمینه تهیه اسناد در این حوزه خواهند بود، البته امنیت سایبری و نگهداری از داده‌های مردم در حوزه‌های مهمی همچون سلامت بسیار پراهمیت است و باید در تراز ملی برای حفاظت از حریم خصوصی مردم اقدام صورت گیرد.

دبیر شورای عالی فضای مجازی همچنین در خصوص اهمیت محتوا در فضای مجازی تصریح کرد: باید بتوانیم میراث بومی کشور را در استان‌ها در فضای مجازی ثبت کنیم و این میراث را در قالب‌های جدید فضای مجازی، امتداد دهیم تا به فراموشی سپرده نشوند.

آقامیری همچنین افزود: فعال سازی بازیگران فضای مجازی و انسان رسانه‌ها در لایه‌های استانی می‌تواند به تکمیل این زنجیره کمک کند و اگر دولت از این فعالان حمایت کند، این جریان می‌تواند سازنده باشد.

وی با اشاره به اینکه کودکان و نوجوانان در مسیر جامعه پذیری نیاز به محتواهای متناسب با فرهنگ ایرانی اسلامی دارند، تصریح کرد: در حوزه تولید محتوای بومی و توسعه این حوزه، حتماً می‌توان روی قشر نوجوان حساب کرد و با کمک این عزیزان، تولید محتوا را افزایش داد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 10 =