به گزارش ایراسین به نقل از ایرنا، حسن مصفا اظهار داشت: شب گذشته بعد از بروز زلزله تیمهای ارزیاب جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان عازم منطقه شدند که بعد بررسیهای به عمل آمده مشخص شد این زلزله خسارت جانی و مالی در منطقه به همراه نداشته است.
وی بیان کرد: زلزله یادشده در عمق ١٠ کیلومتری زمین و در فاصله ۴۸ کیلومتری فنوج ،۱۷ کیلومتری اسپکه و ۵۳ کیلومتری نیکشهر به وقوع پیوسته است.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: تیمهای امدادی جمعیت هلال احمر استان به طور ۲۴ ساعته در ۲۶ پایگاه آماده خدمت رسانی به آسیب دیدگان احتمالی هستند.
وی خاطر نشان کرد: ندای امداد ۱۱۲ هلال احمر به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به حادثه دیدگان است و نیروهای امدادی جمعیت هلال احمر استان آماده امدادرسانی به هموطنان حادثه دیده هستند.
استان پهناور سیستان و بلوچستان در منطقه گرم و خشک واقع شده و به همین دلیل تأثیرپذیری از سامانههای کم فشار حارهای و پراکنش زمانی و مکانی بارندگیها بسیار نامناسب است به طوری که در برخی اوقات تمامی بارندگیهای سالانه یک منطقه و حتی بیش از ۲ برابر آن در کمتر از ۲۴ ساعت نازل شده و سیلابهای سهمگین ایجاد میکنند.
این ویژگیهای جغرافیایی و طبیعی سبب شده که در بسیاری از سالها سوانحی چون خشکسالی و سیل بطور توأمان در مناطق مختلف سیستان و بلوچستان رخ دهد.
بخشهای شمالی سیستان و بلوچستان به دلیل تأثیرپذیری از پدیده مونسون آسیایی (کم فشار هند) در ماههای گرم سال با وزش بادهای نسبتاً شدید ۱۲۰ روزه و طوفان و گرد و خاک روبرو است، همچنین از نظر لرزه خیزی بر اساس تقسیم بندیهای انجام شده این استان دارای گسلهای فراوان و مهمی است که فعالیت این گسلها باعث وقوع زمین لرزههای متعدد شده است.
اسپکه در حدود ۴۵۰ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان و در همسایگی شهرستانهای فنوج، ایرانشهر و دلگان قرار دارد.
ارسال نظر