• ۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۰
  • کد خبر: 69717
  • readingTime: ۱ دقیقه
حسین افشین

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری گفت: ما با ۱۳ دانشگاه قرارداد هوش مصنوعی امضا کرده‌ایم و برای آنها پروژه دستیار هوش مصنوعی وزارت‌خانه‌ها تعریف شده است.

به گزارش ایراسین به نقل از ایسنا، حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در مراسم افتتاح مرکز پایش وضعیت هوشمند نیروگاه برق شریعتی مشهد گفت:

ما با ۱۳ دانشگاه قرارداد هوش مصنوعی امضا کرده‌ایم و برای آنها پروژه دستیار هوش مصنوعی وزارت‌خانه‌ها تعریف شده است. هدف ما حمایت و تقویت نیروی انسانی است.

به جای اینکه به دانشگاه‌ها گرنت دهیم برای آنها پروژه واقعی تعریف کرده‌ایم. هسته‌های فناوری در اینجا ایجاد می‌شوند.

این پروژه‌ها هم‌پوشانی دارند و ما از این موضوع آگاه هستیم اما قصد داریم نیروی انسانی را تقویت کنیم و در این فاصله دانشگاه‌های پیش‌رو مشخص شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 4 =