گوشت قرمز

رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور گفت: برآوردها نشان می دهد، طی ۱۰ سال گذشته، اجرای پروژه‌های تحقیقاتی، نقش موثری در افزایش تولیدات دامی داشته و صرفه جویی ۴۳ هزار میلیارد تومانی را در این مدت رقم زده است.

به گزارش ایراسین به نقل از ایرنا، حسن خمیس آبادی درباره اقدامات موسسه تحقیقات علوم دامی در تولیدات کشور طی سالهای گذشته افزود: این میزان صرفه جویی به واسطه تلاش محققان علوم دامی در مجموع تولیدات دامی اعم از دام سبک و سنگین، طیور، زنبور عسل و فراورده های دامی بوده است.

رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور با اشاره به اینکه کل تولیدات بخش کشاورزی حدود ۱۳۰ میلیون تن برآورد می شود، اظهارداشت: زیربخش دامپروری در ایجاد ارزش افزوده بخش کشاورزی همواره روند رو به رشدی داشته به ‌طوری که سهم آن در ارزش افزوده در بخش کشاورزی بین ۳۰ تا ۳۵ درصد در سال‌ های مختلف بوده است.

وی تصریح کرد: یکی از مهمترین دلایل بهبود وضعیت و توسعه پایدار دامپروری کشور از طریق ایجاد بستر و زمینه سازی مناسب برای انجام پژوهش در مسائل مختلف علوم دامی است که موسسه تحقیقات علوم دامی این وظیفه را برعهده دارد.

خمیس آبادی توسعه کمی و کیفی تحقیقات علوم دامی به منظور تامین امنیت غذایی، تدوین و طراحی برنامه های راهبردی برای بهبود کمی و کیفی تولیدات دامی، بهبود مدیریت و افزایش کمیت و کیفیت منابع غذایی و خوراک دام و طیور، دستیابی به توسعه پایدار دامپروری بر اساس مدیریت بهینه و پایدار منابع تولید، بهبود مدیریت پرورش و ایجاد استانداردهای مناسب برای تولید و عرضه محصولات دامی را مهمترین اهداف موسسه دانست و گفت: تاکنون بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ پروژه تحقیقاتی در راستای همین اهداف اجرا شده است.

رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور اظهارداشت: اکنون حدود ۹۱۰ هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید می شود که ۴۲ درصد آن مربوط به دام سبک و ۵۷ درصد برای دام سنگین است.

وی افزود: موسسه علوم دامی در راستای برنامه ارتقای کمی و کیفی گوشت قرمز، تولید هسته ‌های اولیه، توسعه سامانه ‌های بهره ‌ور پرورش و اصلاح و توسعه الگوهای بهینه و ارزان جایگاه دام را در دستور کار خود قرار داده و تاکنون دستاوردهای قابل توجهی را به صنعت دامی ارایه کرده است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 4 =