هوا

سازمان هواشناسی اعلام‌کرد: امروز (شنبه) و فردا در غالب مناطق کشور جوی آرام و پایدار مستقر است و فقط در جنوب شرق کشور وزش باد پدیده غالب است.

به گزارش خبرنگار ایراسین، دوشنبه با گذر موج تراز میانی جو از نوار جنوبی کشور در جزایر واقع در شرق خلیج فارس، جنوب فارس، شرق هرمزگان و ارتفاعات زاگرس مرکزی در کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال و بختیاری، افزایش ابر، گاهی رگبار پراکنده و وزش باد شدید رخ می‌دهد.

سه شنبه در جنوب شرق، فارس، هرمزگان و جنوب سیستان و بلوچستان رگبار پراکنده و وزش باد شدید و گاهی گردوخاک پیش‌بینی می‌شود. طی این روز در شمال غرب و دامنه‌های جنوبی البرز نیز وزش باد پیش بینی می‌شود.

چهارشنبه با ورود سامانه بارشی به غرب کشور، در شمال غرب و ارتفاعات زاگرس مرکزی ابرناکی، رگبار باران و وزش باد رخ می‌دهد.

روزهای دوشنبه و سه شنبه در شمال غرب و سواحل شمالی کشور افزایش نسبی دما و چهارشنبه و پنجشنبه کاهش نسبی دما رخ می‌دهد. در ضمن طی هفته جاری در مرکز، شرق و شمال شرق کشور روند افزایش نسبی دما حاکم است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 4 =