• ۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۵
  • کد خبر: 71387
  • readingTime: ۱ دقیقه
دستگیری

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان گفت: زن و مردی سارق که اقدام به ۴۰۰ فقره سرقت داخل خودرو در شهر اصفهان کرده بودند، دستگیر شدند.

به گزارش ایراسین، سرهنگ حسین بساطی اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت ضبط و باند خودرو از شهروندان در شهر اصفهان بررسی موضوع در دستور کار مأموران پایگاه تجسس این فرماندهی قرار گرفت.

وی افزود: در این راستا مأموران با اقدامات هوشمندانه و کار اطلاعاتی دقیق موفق شدند یک زن و مرد سارق را شناسایی و در عملیاتی ضربتی آنها در مخفیگاهشان دستگیر کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان گفت: سارقان دستگیر شده در تحقیقات اولیه به ۴۰۰ فقره سرقت داخل خودرو در شهر اصفهان و فروش اموال مسروقه به ۲ مالخر اعتراف کردند.

وی تصریح کرد: با شناسایی مالخران هر ۲ نفر آنها دستگیر و به همراه سارقان برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شدند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 7 =