• ۹ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۴
  • کد خبر: 71467
  • readingTime: ۱ دقیقه
میوه

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی گفت: بنابر آمار سالانه ۳۰ تا ۳۵ درصد محصولات کشاورزی به هدر می‌رود که با جلوگیری از این میزان ضایعات می‌توان غذای ۹ میلیون نفر را تأمین کرد.

به گزارش ایراسین به نقل از ایسنا، رضا نورانی رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی گفت: اگر مصوبه الگوی کشت اجرا شده بود، شاهد التهاب و نابه سامانی بازار محصولات کشاورزی نبودیم که براین اساس الگوی کشت شعاری بیش نیست و تنها زمانی خود را نشان می‌دهد که تنظیم بازار خود به خود ایجاد شده باشد.

به گفته وی، اگر مازاد بر مصرف تولید شد، باید مشوق‌هایی برای تولیدکننده و صادرکننده بگذارند تا تولیدکننده متضرر نشود تا استمرار و پایداری تولید ادامه یابد.

نورانی ادامه داد: بی توجهی به اجرای مصوبه الگوی کشت و نوسانات اخیر قیمت سیب زمینی در بازار به گونه‌ای بود که با گلایه مندی بسیاری از اقشار جامعه روبه‌رو شد.

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی با بیان اینکه با اجرای مصوبه الگوی کشت شاهد کمبود عرضه محصول نخواهیم بود، افزود: در تنظیم بازار دولت باید مسئولیت به بخش خصوصی بدهد وتن‌ها دولت باید نظاره گر عملکرد بخش خصوصی باشد.

وی با تاکید بر نوسازی ماشین آلات کشاورزی در راستای کاهش ضایعات بخش کشاورزی بیان کرد: نوسازی ماشین آلات کشاورزی، داشتن حمل و نقل سرد مناسب، ایجاد انبارهای سرد، سورتینگ و بسته بندی می‌توان جلوی ضایعات بخش کشاورزی را گرفت.

نورانی گفت: براساس آمارهای اعلامی سالانه ۳۰ تا ۳۵ درصد محصولات کشاورزی به هدر می‌رود که با جلوگیری از این میزان ضایعات می‌توان غذای ۹ میلیون نفر را تأمین کرد و از طرف دیگر می‌توان صادرات را افزایش داد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 3 =