نیروی انتظامی

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان از اجرای طرح امنیت محله محور و دستگیری ۱۷ سارق و متهم متواری و کشف ۵ دستگاه وسیله نقلیه مسروقه توسط مأموران انتظامی این فرماندهی خبرداد.

به گزارش ایراسین به نقل از خبرگزاری پلیس، سرهنگ حسین بساطی گفت: مرحله دیگری از طرح امنیت محله محور با هدف پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز به صورت گسترده در سطح محلات هدف و آلوده اجرایی شد.

وی ادامه داد: در این راستا مأموران پلیس با انجام تحقیقات میدانی و بررسی دقیق سوابق افراد متواری، ۱۷ سارق و متهم تحت تعقیب را شناسایی و در چند عملیات کاملاً هماهنگ و ضربتی دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان با اشاره به کشف ۵ دستگاه خودرو و موتورسیکلت مسروقه در این طرح تصریح کرد: متهمان و افراد دستگیر شده پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای انجام اقدامات قانونی لازم به مرجع قضائی تحویل داده شدند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 9 =