افشین

فولاد مبارکه اصفهان طی سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ با تصویب ۱۵ طرح، موفق به اخذ ۲۸۷ میلیارد تومان اعتبار مالیاتی سرمایه‌گذاری شده است.

به گزارش ایراسین، نخستین جلسه اعتبار مالیاتی سرمایه‌گذاری با هدف یافتن راهکارهایی برای تسهیل و بهبود فرآیند اعطای اعتبار مالیاتی سرمایه‌گذاری با حضور حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، تورج امرایی، معاون توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و نمایندگان سه صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر کشور از جمله صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر فولاد مبارکه (MSTID FUND) در این معاونت برگزار شد.

در این نشست فرآیند اعطای اعتبار مالیاتی سرمایه‌گذاری مورد بررسی قرار گرفت و نمایندگان صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر نیز به تشریح دغدغه‌ها، چالش‌ها و درخواست‌های خود پرداختند.

طبق گزارش ارائه شده در این نشست، در سال ۱۴۰۳ در مجموع بیش از هزار میلیارد تومان اعتبار مالیاتی سرمایه‌گذاری به تصویب رسیده است. بر این اساس شرکت فولاد مبارکه اصفهان طی سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ با تصویب ۱۵ طرح، موفق به اخذ ۲۸۷ میلیارد تومان اعتبار مالیاتی سرمایه‌گذاری شده است.

حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور در این جلسه بر اهمیت نقش صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی (CVC) در توسعه زیست‌بوم نوآوری تأکید کرد و افزود: صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر به نوعی معاونت علمی خصوصی محسوب می‌شوند و باید به آن‌ها نگاه ویژه‌تری داشته باشیم و بیشتر اعتماد کنیم.

وی خواستار ارزیابی سالانه عملکرد متقاضیان و شناسایی مجموعه‌های موفق شد و گفت: باید از صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی صیانت کرد و امیدوارم امسال شاهد تحول در این حوزه باشیم و این صندوق‌ها بتوانند در سال ۱۴۰۴ سه همت اعتبار مالیاتی داشته باشند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 11 =