پرسپولیس - سپاهان

تیم‌های پرسپولیس و سپاهان در دیداری از هفته بیست‌وهفتم لیگ برتر ایران در ورزشگاه آزادی مقابل یکدیگر صف‌آرایی کردند که این بازی با ۲ گل به سود شاگردان پاتریس کارترون خاتمه یافت.

به گزارش خبرنگار ایراسین، در حساس‌ترین دیدار هفته بیست‌وهفتم لیگ برتر ایران تیم‌های پرسپولیس و سپاهان در ورزشگاه آزادی مقابل یکدیگر قرار گرفتند که این بازی با ۲ گل به سود طلایی‌های اصفهان خاتمه یافت.

در دقیقه ۲ محمدمهدی محبی گل اول سپاهان را زد و گل دوم هم به‌وسیله گیورگی گولسیانی مدافع پرسپولیس در دقیقه ۱۲ به اشتباه وارد دروازه خودی شد.

ال‌کلاسیکوی شماره ۸۶ ایران در حالی برگزار شد که پیش از آن سرخ‌پوشان ۱۲۶۴ روز مقابل طلایی‌پوشان اصفهان در لیگ برتر پیروز نشده بودند و این ناکامی‌شان ادامه پیدا کرد. از طرفی آمار بردهای دو تیم در ۸۵ بازی قبلی نزدیک بود؛ ۲۷ برد برای پرسپولیس و ۲۴ برد برای سپاهان که با این برد، تعداد پیروزی‌های طلایی‌ها به عدد ۲۵ رسید.

سپاهان با این برد ۵۶ امتیازی شد و در رده دوم ایستاد. پرسپولیس ۵۱ امتیازی هم تیم سوم جدول است.

ترکیب پرسپولیس: الکسی گندوز، مرتضی پورعلی‌گنجی، گیورگی گولسیانی، میلاد محمدی، یعقوب براجعه، علیرضا عنایت‌زاده، وحید امیری، سروش رفیعی، اوستون اورونوف، علی علیپور و سردار دورسون

ترکیب پرسپولیس مقابل سپاهان

ترکیب سپاهان: پیام نیازمند، محمد دانشگر، وحدت هنانوف، آریا یوسفی، حسین گودرزی، میلاد زکی‌پور، استیون انزونزی، محمد کریمی، رضا شکاری، محمد مهدی محبی و کاوه رضایی

ترکیب سپاهان مقابل پرسپولیس


لازم به ذکر است، این دیدار با حکم کمیته انضباطی همانند دیدار رفت در ورزشگاه نقش جهان فقط با حضور زنان برگزار شد.


نیمه اول

دقیقه ۲: در حالی که هنوز بازی گرم نشده بود، کرنر کسب شده برای سپاهان را میلاد زکی‌پور فرستاد و محمدمهدی محبی با ضربه‌ای هوشمندانه تبدیل به گل نخست برای طلایی‌پوشان کرد.

دقیقه ۱۲: ارسال محمد کریمی با ضربه سر گیورگی گولسیانی مدافع پرسپولیس وارد دروازه خودی شد تا سپاهان با ۲ گل پیش بیفتد.

دقیقه ۱۷: خطای رضا شکاری روی سردار دورسون باعث شد تا موعود بنیادی‌فر داور دیدار به او کارت زرد نشان دهد.

دقیقه ۲۵: مصدومیت تکراری اوستون اورونوف باعث شد تا بازیکن ازبکستانی پرسپولیس از زمین بیرون برود و فرشاد احمدزاده وارد میدان شود.

دقیقه ۳۳: مرتضی پورعلی‌گنجی پای کاوه رضایی را لگد کرد تا مدافع پرسپولیس دومین اخطاری این دیدار باشد.

دقیقه ۳۹: داور با استفاده از VAR برخورد میلاد محمدی و محمدمهدی محبی را بررسی کرد و در نهایت اعتقادی به اعلام پنالتی برای سپاهان نداشت.

دقیقه ۴۵: بهترین موقعیت پرسپولیس در این نیمه با ارسال فرشاد احمدزاده و ضربه سر علی علیپور، راهی به دروازه پیدا نکرد.

دقیقه ۳+۴۵: ارسال ضربه خطا توسط فرشاد احمدزاده موقعیت خطرناک دیگری برای پرسپولیس به‌وجود آورد که ضربه سردار دورسون در آخرین لحظه بیرون رفت.

دقیقه ۵+۴۵: ضربه سر مرتضی پورعلی‌گنجی در آغوش پیام نیازمند آرام گرفت.

دقیقه ۹+۴۵: حسین گودرزی پس از برخورد با یعقوب براجعه مصدوم شد و از زمین بیرون رفت تا جای او را جواد آقایی‌پور بگیرد.

دقیقه ۱۱+۴۵: در حالی که الکسی گندوز دفع ناقصی داشت، توپ جلوی پای جواد آقایی‌پور افتاد اما ضربه مهاجم سپاهان از بالای دروازه به بیرون رفت.


نیمه دوم

دقیقه ۴۶: پرسپولیس در نیمه دوم با دو تغییر وارد میدان شد؛ میلاد سرلک و فرشاد فرجی جای یعقوب براجعه و علیرضا عنایت‌زاده را گرفتند.

دقیقه ۵۲: شوت سرکش میلاد زکی‌پور جایی رفت که الکسی گندوز ایستاده بود و آن را مهار کرد.

دقیقه ۵۴: ضربه زیبا و زمینی محمدمهدی محبی با فاصله کم از کنار دروازه سرخ‌پوشان بیرون رفت.

دقیقه ۶۲: وسام بن‌یدر و رضا اسدی جایگزین کاوه رضایی و رضا شکاری در ترکیب سپاهان شدند.

دقیقه ۶۸: عیسی آل‌کثیر در ترکیب پرسپولیس جانشین سردار دورسون شد.

دقیقه ۷۵: سروش رفیعی پس از خطا روی آریا یوسفی کارت زرد گرفت.

دقیقه ۸۶: ضربه فرشاد احمدزاده را پیام نیازمند در زاویه بسته مهار کرد.

دقیقه ۸۷: جواد آقایی‌پور هم مصدوم شد تا جای خودش را به محمدرضا بردبار بدهد.

دقیقه ۸۷: ابوالفضل بابایی بازیکن جوان پرسپولیس جایگزین وحید امیری شد.

دقیقه ۱+۹۰: ضربه سر مرتضی پورعلی‌گنجی آرام بود و در آغوش پیام نیازمند جای گرفت.

دقیقه ۶+۹۰: ضربه سر عیسی آل‌کثیر با وجود شرایط خوبی که داشت با فاصله زیاد بیرون رفت.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 13 =