سردار محمد قنبری اظهار داشت: وقتی ساختمان جدیدی ساخته میشود؛ ادارات و نهادهای مختلفی درباره نکاتی که باید در این ساختمان رعایت شود؛ اظهار نظر میکنند. به عنوان مثال شهرداری درباره نوع ساخت و تعداد طبقات نظر میدهد و سازمان آتش نشانی نیز درباره موارد ایمنی مربوط به حریق اظهار نظر میکند و در صورتی تمام این موارد رعایت شده باشد، این نهادها تائیدیه صادر میکنند که برای ساخت ساختمان لازم است.
وی افزود: این در حالیست که تاکنون، هیچ نهادی از پلیس نخواسته درباره موارد امنیتی مربوط به یک ساختمان مانند سرقت، اظهار نظر کند در صورتی که با رعایت برخی نکات ساده، میتوان از وقوع سرقتهای منازل یا اصناف جلوگیری کرد.
رئیس پلیس آگاهی فراجا ادامه داد: با پیگیریهای پلیس، مقرر شد از این پس، پلیس نیز به مجموعههایی بپیوندد که باید درباره ایمنی ساختمان نظر بدهد.
قنبری گفت: بر همین اساس، این مسئله تبدیل به قانون شد و قانونگذار وزارت مسکن و شهرسازی را مکلف کرد هنگام ساخت و یا مراحل پایانی ساختمان، حتماً کارشناسان پلیس پیشگیری نیز حضوریافته و نکات ایمنی که مانع ورود سارقین به آن مکان میشود را بررسی کنند و در پایانکار ساختمان نیز تائیدیه پلیس وجود داشته باشد.
وی با اشاره به وضعیت امنیتی اصناف افزود: در مورد مغازهها مخصوصاً مغازههای طلا فروشی میزان سرقتها تقریباً به حد صفر رسیده زیرا ما اقدامات امنیتی این اصناف را مورد رصد و بررسی قرار دادیم؛ امیدواریم در آینده برای سایر اصناف نیز این قانون اجرایی شود.
رئیس پلیس آگاهی فراجا در پاسخ به این سوال که برای سایر ساختمانهای قدیمی نیز طرحی وجود دارد یا خیر؟ اظهار کرد: این قانون به تازگی برای ساختمانهای جدید در دست اجراست و امیدواریم در آینده برای سایر ساختمانها نیز عملیاتی شود.
ارسال نظر