مقدم علی

مدیرعامل شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس از استخراج ۳۵ میلیون تن سنگ آهن و برنامه‌ریزی برای تولید ۷۰۰ هزار تن آهن اسفنجی در سال جاری خبر داد.

به گزارش ایراسین به نقل از معدن نامه، حسام مقدم علی با اشاره به دستاوردهای این شرکت از جمله استخراج ۳۵ میلیون تن سنگ آهن و قرارگیری در جمع ۱۰۰ شرکت برتر ایران گفت: در سال جاری افزایش تولید آهن اسفنجی و حضور مؤثر در جایزه تعالی سازمانی در دستور کار قرار گرفته است.

مقدم علی ادامه داد: هلدینگ اپال در حال حاضر سهام‌دار عمده سه شرکت پارس فولاد سبزوار، صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان و اپال فولاد شرق پارسیان است و بخش قابل توجهی از فعالیت‌های خود را به حوزه معدنکاری اختصاص داده است.

وی با اشاره به برنامه‌های آتی این هلدینگ اظهار داشت: در سال مالی جدید، افزایش تولید آهن اسفنجی در شرکت پارس فولاد سبزوار به بیش از ۷۰۰ هزار تن هدف‌گذاری شده است و تدابیر ویژه‌ای برای مقابله با چالش ناترازی انرژی در این شرکت اندیشیده شده است.

مدیرعامل اپال کانی پارس عملکرد شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در سال مالی گذشته را نیز قابل توجه ارزیابی کرد و افزود: این شرکت توانست رشد تولید و فروش گندله را محقق کند و پروژه ۲.۴ میلیون تنی کنسانتره‌سازی آن نیز با سرعت بالایی در حال اجرا است و پیشرفت فیزیکی آن به حدود ۷۳ درصد رسیده است. همچنین برنامه‌ریزی برای تحقق حداکثر ظرفیت تولید گندله تا سقف پنج میلیون تن در این شرکت در دستور کار قرار دارد.

مقدم علی با اشاره به دستاوردهای هلدینگ اپال در سال مالی منتهی به ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳ تصریح کرد: استخراج ۳۵ میلیون تن سنگ آهن منجر به درآمد حدود ۹۳۰ میلیارد تومانی برای هلدینگ شد، هرچند محدودیت‌های تأمین سوخت و مواد ناریه بر عملکرد استخراج تأثیرگذار بود. وی تحقق ۱۰۵ درصدی برنامه استخراج سنگ آهن قراردادی در معدن سنگان و دستیابی به بالغ بر ۵۰ میلیون مترمکعب از احجام قرارداد پنج ساله کنسرسیوم پیمانکاری را از دیگر موفقیت‌های این هلدینگ در سال گذشته برشمرد.

وی همچنین از ورود دومین دستگاه حفار ۱۰ اینچ، اورهال اساسی چهار دستگاه ماشین‌آلات بارگیری و حمل و برنامه‌ریزی برای ۱۴ مورد جدید در سال جاری در حوزه تجهیزات خبر داد.

مدیرعامل اپال کانی پارس بومی‌سازی را از دیگر دستاوردهای مهم این هلدینگ دانست و گفت: پژوهش و تبادل قرارداد با ۳۴ شرکت در زمینه تأمین اقلام ماشین‌آلات بخش معدن منجر به صرفه‌جویی ۳۵ درصدی نسبت به نمونه‌های خارجی و در مجموع صرفه‌جویی بالغ بر ۶ میلیون یورویی برای اپال شد.

وی همچنین به هزینه کرد نزدیک به ۶.۷ میلیارد تومان در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی و تبادل تفاهم‌نامه با پژوهشکده میکرو الکترونیک ایران در راستای هوشمندسازی بخش معدن و ماشین‌آلات اشاره کرد و رفع تعهدات ارزی شرکت را از دیگر اقدامات مهم در سال مالی گذشته عنوان کرد.

مقدم علی در ادامه به طرح‌های توسعه‌ای در مجتمع پارس فولاد سبزوار اشاره کرد که شامل استفاده از پساب فاضلاب شهری، نصب و راه‌اندازی سیستم واگن‌برگردان، احداث نیروگاه خورشیدی و خرید بخاری گازسوز می‌شود. وی همچنین از برنامه‌های توسعه‌ای در داخل شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس شامل افزایش ظرفیت اسمی ماشین‌آلات استخراج و حمل به ۵۰ میلیون تن در سال، خرید ماشین‌آلات جانبی، هوشمندسازی و توسعه بومی‌سازی اقلام مصرفی خبر داد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =