معدن

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خراسان جنوبی گفت: ۲۰۰ نقطه امیدبخش معدنی با مساحت ۲۰ هزار کیلومتر مربع در این استان شناسایی شده است که حاصل مطالعات پهنه‌های اکتشافی استان می باشد.

به گزارش ایراسین به نقل از روابط عمومی وزارت صمت، عباس جرجانی افزود: بررسی پهنه‌های اکتشافی در خراسان جنوبی از سال ۹۲ کلید خورد و عملیات اجرایی آن از سال ۹۴ آغاز شد.

جرجانی ادامه داد: پهنه‌ها در جهت کاهش ریسک سرمایه‌گذاری، افزایش توان بخش خصوصی و شناسایی پتانسیل‌های معدنی استان تعریف شده است که توسط سازمان‌های توسعه‌ای و دولتی مانند سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) و شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران و همچنین توسط بخش خصوصی انجام شده است.

وی با بیان اینکه حدود ۲۰ هزار کیلومتر مربع مساحت امیدبخش مشخص شده که شامل ۲۰۰ نقطه امیدبخش است، افزود: براساس این نقاط امیدبخش، شرکت‌ها کارهای اکتشافی را ادامه می‌دهند و به محض اینکه به پروانه اکتشاف رسید و مشخص شد که چه ماده معدنی وجود دارد، واگذاری از طریق مزایده انجام خواهد شد.

جرجانی با بیان اینکه خراسان جنوبی از استان های پیشرو در ژئوفیزیک هوایی کشور است ادامه داد: با آغاز عملیات ژئوفیزیک هوایی کار بسیار خوبی از سال ۹۲ در استان خراسان جنوبی و در حوزه اکتشاف انجام شد و شناسایی پتانسیل‌های معدنی در عمق زمین با بالگرد صورت گرفت که تعدادی از نقاط امیدبخش نیز براساس همین نتایج مشخص شده است.

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی افزود: در طی سال‌های ۹۶ تا ۹۸ بیشترین عملیات مربوط به پهنه‌های اکتشافی استان انجام که معادل ۱۵۰ میلیارد تومان در این زمینه توسط بخش دولتی و خصوصی هزینه شده است و جای امیدواری دارد در صورت شناسایی پتانسیل‌های معدنی استان بتوان برای سرمایه‌گذاری در این بخش و فرآوری های معدنی گام‌های موثری را برداریم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =