میثم زالی

دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید گفت: متاسفانه برخی دستگاهها که طرف حساب تولیدکنندگان هستند، پس از انجام تعهدات تولیدکننده، پرداخت ها را ماهها به تاخیر می اندازند و از آن سو واحد تولیدی که مطالبات خود را دریافت نکرده از سوی بانکها و دستگاه های پول ستان برای تسویه بدهی خود تحت فشار قرار می گیرد.

به گزارش ایراسین به نقل از روابط عمومی وزارت صمت، هفتاد و هشتمین جلسه دبیرخانه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور با موضوع نحوه حمایت از واحدهای تولیدی طلبکار از دستگاههای دولتی و نهادهای عمومی برگزار شد.

میثم زالی با اشاره به رویه اشتباهی که برخی موسسات و شرکت های دولتی و نهادهای عمومی در پرداخت مطالبات تولیدکنندگان دارند، گفت: متاسفانه برخی دستگاه ها که طرف حساب تولیدکنندگان هستند، پس از انجام تعهدات تولیدکننده، پرداخت ها را ماه ها به تاخیر می اندازند و از آن سو واحد تولیدی که مطالبات خود را دریافت نکرده از سوی بانکها و دستگاه های پول ستان برای تسویه بدهی خود تحت فشار قرار می گیرد.

وی خاطر نشان کرد: در شرایط سخت اقتصادی که واحد تولیدی به هر روشی توانسته تولید خود را حفظ کند، باید با تصویب مصوبات حمایتی مانند همین مصوبه تهاتر بدهی، از واحدهای تولیدی حمایت همه جانبه انجام داد.

دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید افزود: در صورت تصویب نهایی این مصوبه، بانک یا دستگاه پول ستان اجازه ندارد اقدامی حقوقی یا اجرایی علیه واحدهای تولیدی طلبکار از دستگاههای دولتی یا نهادهای عمومی انجام و یا محدودیتهایی علیه واحد اعمال نماید.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 7 =