به گزارش ایراسین، بهمن قاسمی، مدیرعامل شرکت آریانفولاد در مراسم افتتاح این واحدها در جمع خبرنگاران با اعلام این مطلب افزود: مجتمع آریان فولاد در دو زمین ۱۸۰ و ۲۰۰ هزار متری و یک زمین پشتیبانی ۴۵۰ هزار متری و ۱۱۰ هزار متر مربع سالن تولید و با ۲ میلیون تن ظرفیت نوردی شامل ۵ خط نورد و ۲۴۰ هزار تن ظرفیت تولید شمش شامل دو خط میلگرد ۶۰۰ هزار تنی و دو خط مقاطع به ظرفیت ۳۰۰ و ۲۰۰ هزار تن، توانایی تولید انواع تیرآهن، نبشی، ناودانی، ریل و ورق تا عرض ۴۰ سانتیمتر و انواع میلگرد و یک خط ذوب قوسالکتریکی آلیاژی با ظرفیت ۱۲۰ هزار تن و دو خط ذوب القایی با ظرفیت ۱۲۰ هزار تن ( هر خط ۶۰ هزار تن ) و مجموعا ۲۴۰ هزار تن ذوب را دارد.
وی با اشاره به اینکه کلیه خطوط این شرکت غیر از کورههای القایی توسط کنسرسیومی از معتبرترین سازندگان جهان مانند توشیبا، نیپوناستیل، پومنی، هیوندایی، SMS، زیمنس، هیتاچی، ABB، شینکو، میتسوبیشی، ساکایی و... به صورت انحصاری و سفارشی ساخته شده که در ایران نظیر ندارد، افزود: این تجهیزات باعث میشود محصولات این شرکت به دلیل استفاده از غلطکهای "تنگستن کارباید" با بالاترین استانداردها و مناسبترین قیمتها در اختیار مصرفکننده نهایی قرار گرفته و رضایت مشتریهای کاربلد را جلب کند، بهطوری که آریانفولاد تقریبا هیچ مشتری عمومی و دولتی که کیفیت و قیمت مناسب کمتر که اولویت اول آنهاست، ندارد و افتخار میکنیم انتخاب اول کسانی هستیم که از منافع خود دفاع میکنند و بابت خریدهای خود هزینه میکنند.
به گفته وی، این شرکت دارای یک خط اکسیژنپلنت با توانایی تولید ۶۰ هزار تن اکسیژن مایع و نیتروژن و آرگون است.
قاسمی افزود: آریانفولاد دارای یک خط ذوب قوسالکتریکی EBT دانیلی با ظرفیت ۵۰۰ هزار تن (کوره ۷۵ تن) و در سایت خود موجود دارد که قادر به اجرای مستقل یا شراکت در مناطقیاست که زیرساختهای مورد نیاز مانند برق و مواداولیه را دارا باشند.
وی اظهار امیدواری کرد: خط میلگرد ۶۰۰ هزار تنی که در مرحله تولید آزمایشی قرار دارد و سه کوره القایی ۵۰ تنی با ظرفیت حدود ۴۰۰ هزار تن نیز با پیشرفت فیزیکی بیش از ۸۵ درصد در اوایل تابستان سال آینده به بهرهبرداری برسند.
مدیرعامل شرکت آریانفولاد همچنین برخی از مشکلات و موانع پیشروی شرکت را یادآور شد و تصریح کرد: مهمترین مشکل شرکت تهیه مواداولیه برای خطوط نورد و آهناسفنجی برای خط ذوب است که امیدواریم با مساعدتهای مسئولان رفع شده و ظرفیت تولید شرکت که هم اکنون با ظرفیت کمتر از ۳۰ درصد فعالیت میکند افزایش یافته و قادر به فعالیت با حداکثر ظرفیت باشد .
وی همچنین در ادامه از آمادگی این شرکت برای همکاری و مشارکت با فعالان حوزه صنایع فلزی و معدنی جهت ادغام با هدف افزایش بهرهوری و توانمندیها خبر داد.
قاسمی با اشاره به اینکه شرکت آریانفولاد اعتقاد دارد حداقل دستمزدهای تعیینشده از طرف شورایعالی کار بسیار ظالمانه و بیرحمانه پایین است، پیشنهاد کرد مانند کلیه کشورهای دنیا سطح دستمزد پایه با پولی بینالمللی تعیین و مثلا حداقل با ۳۰۰ دلار پایهریزی شود و در صورت تغییر قیمت به فوریت و هر ماه نسبت به تورم و افزایش نرخ دلار تعدیل مثبت گردد.
وی معتقد است، این روش پرداخت باید شامل کلیه خدمات و قیمتها مانند کرایه حمل و نقل و خردهفروشی و... شود و در نتیجه سطح معیشت به صورت منصفانهای برقرار بماند و اینکه دائما استدلال میشود نماینده کارفرما با افزایش سطح دستمزد مخالفت میکند، قطعا استدلالی خلاف واقعیت و تهمتی غیرواقعی است.
وی ادامه داد: ما به عنوان ذرهای از دریای کارآفرینی و کارفرمایی به تعیین دستمزد پایه غیرمنصفانه و بسیار پایین و دون شان یک زحمتکش به نوبه خود اعتراض داشته و از سطح دستمزد پایه حداقل ۳۰۰ دلار و تعدیل ماهانه متناسب با تورم و تغییر قیمت دلار حمایت و پشتیبانی میکنیم.
وی افزود: شرکت آریان فولاد هم اکنون ۹۰۰ نفر نیروی انسانی در اختیار دارد و امیدواریم که تا تابستان سال آینده هزارنفر نیرو به این مجموعه اضافه شود و در نهایت این مجموعه ۲هزارنفر نیرو را در خود مشغول داشته باشد.
به گفته وی، تنها مشکل اساسی آریانفولاد بحران تامین مواد اولیه است. البته هم اکنون مواد اولیه خود را از طریق بورس تامین میکنیم اما میزان اعرضه مناسب نیست و قیمتها با بازار بسیار متفاوت است.
قاسمی ادامه داد: در حال حاضر شرکتهای بزرگ فولادی مواد اولیه همچون آهن اسفنجی و سنگ آهن را با قیمتی ۵۰درصد پایینتر از قیمت جهانی خریداری میکنند و در نتیجه این منابع ملی از بین میرود.
مدیرعامل آریان فولاد افزود: در حال حاضر ۳۰درصد رانت در این بازار وجود دارد و بین ۵۰تا ۷۵هزارمیلیارد تومان در ۱۰ ماهه اخیر رانت به جیب برخی افراد رفته است.
وی همچنین از افزایش میزان ظرفیت تولید در خط نورد این مجموعه به میزان ۶۰۰هزارتن و افزایش ظرفیت ۴۰۰هزارتنی برای ظرفیت شمش ریزی این مجموعه خبر داد.
گفتنی است، شرکت آریانفولاد در حالحاضر برای ۹۰۰ نفر ایجاد اشتغال کرده که پیشبینی میشود درصورت فعالیت با ظرفیت مناسب، سطح اشتغال به دوهزار نفر افزایش یابد.
ارسال نظر