فریدون الهیاری

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: روستاها پر از تنوع غذایی هستند که می‌توان با فهرست کردن این گنجینه عظیم غذایی یک اطلس غذایی از مناطق روستایی استان اصفهان تهیه کرد که بسیار ارزشمند است.

به گزارش ایراسین، فریدون اللهیاری امروز در سومین رویداد کارآفرینی دانشگاه هنر اصفهان (رویداد کارآفرینی روستا) اظهار کرد: 70 درصد جمعیت کشور در روستاها زندگی می‌کردند و سهم روستاها در جمعیت کشور کاهش پیدا کرده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان با بیان این که جامعه روستایی جامعه مولد و خلاق بوده است، افزود: احساس می‌کنیم جوامع روستایی آسیب‌پذیر شده‌اند و باید نقش روستاها بیش از پیش پررنگ شود؛ کارکرد و نقش روستاها در گذشته بسیار پررنگ بوده و نقش مهمی در حوزه فرهنگی کشور داشته‌اند.

وی گفت: جامعه روستایی پشتکار و توانمندی دارد و جامعه‌ای توانمند است؛ بخش عظیم و مهم صنایع دستی روستاها هستند و ظرفیت روستاها در صنایع و دستی و گردشگری استان اصفهان بسیار بالاست.

اللهیاری با بیان این که باید صنایع دستی روستایی را در تجارت داخلی و خارجی مطرح کرد، خاطرنشان کرد: توسعه صنایع دستی در روستاها در توسعه اشتغال و ایجاد ارزش افزوده بسیار مؤثر است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان اذعان داشت: در شرق شهرستان اصفهان روستاهایی ارزشمند تاریخی وجود دارد که باید ارزش‌های این مناطق معرفی شود؛ بافت و معماری روستاها به عنوان یک ارزش فرهنگی و فرصت برای توسعه گردشگری است.

وی با تأکید بر ضرورت توجه به آیین‌های روستایی تصریح کرد: شب یلدا به عنوان یک آیین در روستاهای مختلف بسیار مهم است؛ استان اصفهان با 300 اقامتگاه بوم‌گردی جایگاه نخست کشور را دارد.

اللهیاری اذعان داشت: روستاها پر از تنوع غذایی هستند که می‌توان با فهرست کردن این گنجینه عظیم غذایی یک اطلس غذایی از مناطق روستایی استان اصفهان تهیه کرد که بسیار ارزشمند است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان با بیان این که کلیدواژه کارآفرینی در روستاها خلاقیت است، تأکید کرد: برای خلاقیت در روستا باید مشارکت جمعی ایجاد کرد؛ اندیشه‌های نو باید در جهت احیای روستاها ساماندهی شوند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 6 =