محمد علی طالبی در حاشیه آیین امضای تفاهم نامه توسعه سرمایه گذاری اقتصاد مقاومتی با شرکت های برتر، گفت: تدابیر و سیاست های جدید وزارت صنعت، معدن و تجارت موجب افزایش بهره وری قابلیت ها و ظرفیت های کشور شده است که با همین رویکرد شاهد تحقق دو اتفاق بزرگ و تاریخی یعنی ابرپروژه انتقال آب خلیج فارس به شرق و فلات مرکزی کشور و انعقاد تفاهم نامه بسیار مهم توسعه سرمایه گذاری شرکت های برتر بودیم.
وی با اشاره به تثبیت سیاست توسعه تولید و همچنین هدایت سرمایه ها به بخش تولید در وزارت صمت، افزود: با ابتکار وزارت صنعت، معدن و تجارت، امروز شاهد یک حرکت جدید در تأمین منابع و سرمایه گذاری شرکت ها هستیم که منجر به هم افزایی هر چه بیشتر تمامی دستگاه های مسئول در رفع موانع توسعه ای شرکت های برتر کشور خواهد شد.
استاندار یزد با تأکید بردغدغه مندی وزارت صمت در حوزه مسئولیت های اجتماعی و نگاه عدالت محورانه حاکم بر این وزارتخانه، تصریح کرد: احیای ظرفیت های راکد و نیمه فعال بخش های صنعتی و معدنی کشور در کنار مسئولیت پذیری اجتماعی وزارت صمت، برای مردم مناطق مختلف کشور امید بخش و اشتغال آفرین خواهد بود.
وی ضمن تقدیر از تلاش ها و فعالیت های اخیر وزارت صمت در تحقق اقدامات مهمی همچون خط انتقال امید و فراهم نمودن شیوه های جدید توسعه سرمایه گذاری شرکت ها، خاطر نشان کرد: با تکمیل فازهای مختلف با پیشرفت در تکمیل فازهای ابر پروژه خط انتقال امید و عینیت بخشیدن به طرح های توسعه سرمایه گذاری شرکت ها، نگرانی ها در خصوص عدم پایداری جمعیت در افق آینده استان هایی همچون استان یزد را به شدت کاهش داده و تأثیر به سزایی بر رشد و شکوفایی این مناطق خواهد داشت.
گفتنی است که وزارت صنعت، معدن و تجارت در راستای سیاست توسعه متوازن تولید و صنایع و معادن در کشور و ایجاد فرصتهای جدید سرمایهگذاری، اقدام به شناسایی فرصتهای سرمایهگذاری و معرفی آنها به ۱۰۰ شرکت تولیدی برتر کرده است و امروز دوشنبه ۲۵ اسفند، در مرحله اول اجرای این طرح، تفاهم همکاری با حضور ۵ شرکت در قالب ۶۲ پروژه و با سرمایهگذاری بالغ بر ۱۵۲ هزار میلیارد تومان، مبادله شد تا نقطه آغازی برای ایجاد یک تحول بزرگ در جهت توسعه سرمایهگذاری و حمایت از کالای ایرانی باشد.
این اقدام وزارت صمت در راستای حمایت از سرمایهگذاران برتر و ارتقاء امنیت سرمایه گذاری در کشور صورت گرفته است و موجب ایجاد هزاران فرصت شغلی، افزایش ارزش افزوده و توسعه صادرات در کشور خواهد شد.
اجرای این طرح علاوه بر تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی با هدف تابآوری اقتصادی و افزایش کیفیت و تنوع در محصول، موجب جایگزینی واردات و بهبود تراز تجاری کشور، توسعه نوآوری و کارآفرینی فناورانه، تکمیل زنجیره ارزشی و جلوگیری از خام فروشی و رشد اقتصادی، بهبود وضعیت معیشتی و امیدآفرینی در جامعه خواهد بود.
منبع:شاتا
ارسال نظر