• ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۱
  • کد خبر: 13159
  • readingTime: ۱ دقیقه
خط تولید واکسن کرونا

واکسن "اسوید ۱۹" تولید شده در یکی از شتاب دهنده‌های حوزه زیست فناوری تا پایان فصل بهار وارد فاز کارآزمایی‌های بالینی خواهد شد.

به گزارش ایراسین، هومن کاغذیان، در نشست خبری افتتاح خط ویال تزریقی واکسن کووید ۱۹ استقرار زیست بوم فناوری‌های زیستی را از اهداف این شتاب‌دهنده دانست و گفت: شتاب ‌دهنده‌های حوزه زیست فناوری در دنیا موضوع جدیدی است و در ایران ۴ سال قبل اولین شتاب‌دهنده این حوزه راه اندازی شد.

وی با اشاره به تلاش‌های این شرکت در دستیابی به دانش فنی تولید واکسن کووید ۱۹، خاطر نشان کرد: بر اساس کتاب‌های مرجع برای تولید واکسن به زمان ۸ تا ۱۲ ساله نیاز است، ولی واکسن کرونا در کوتاه‌ترین زمان ممکن تولید شده است.

کاغذیان با اشاره به تحقیقات این شرکت دانش بنیان برای تولید واکسن کووید ۱۹ از سال گذشته، ادامه داد: در مطالعات انجام شده توانستیم بر اساس پلتفرم ویروس کشته شده واکسن کووید ۱۹ را با عنوان " اسوید ۱۹" تولید کنیم.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با تاکید بر اینکه این واکسن در فاز نهایی حیوانی قرار دارد، اظهار کرد: در این فاز این واکسن بر روی میمون‌ها، موش و " رت" انجام شد که آزمایشات بر روی میمون در فاز نهایی قرار دارد.

به گفته وی، فاز کارآزمایی‌های بالینی این واکسن تا پایان بهار با مجوز سازمان غذا و دارو آغاز خواهد شد.

کاغذیان اضافه کرد: این واکسن در دو دوز "صفر_ ۲۱" (روز اول یک دوز و ۳ هفته بعد دوز دوم) تزریق می‌شود.

وی ادامه داد: این واکسن برای از سنین ۱۵ سال به بالا تزریق می‌شود، ولی مطالعه برای همه سنین در دستور کار قرار دارد.

کاغذیان با اشاره به راه‌اندازی خط ویال تزریقی واکسن کووید ۱۹ توضیح داد: شرکت‌های دانش بنیانی که مدعی ساخت واکسن کووید ۱۹ هستند، نیاز است تا به زیرساخت‌های تولیدی نیز دسترسی داشته باشند و ما بعد از کسب دانش فنی همکاری مشترکی را با شرکت داروسازی اسوه برای تولید انبوه این واکسن آغاز کردیم.

منبع: ایسنا

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 7 =