• ۱ تیر ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۳
  • خبرنگار: Yousof-nasr
  • کد خبر: 15838
  • readingTime: ۱ دقیقه
صادرات آهن اسفنجی

طبق آمار انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، در فروردین ماه سال جاری با رشد۲۵۰ درصدی نسبت به فروردین ماه سال گذشته، ۷۰ هزار تن آهن اسفنجی صادر شده؛ این در حالی است که در مدت مذکور سال جاری هیچ میزان آهن‌ اسفنجی وارد نشده است.

به گزارش ایراسین، طبق آماری که انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، در نخستین ماه سال ۱۴۰۰ در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، میزان واردات به کشور به‌جز مقاطع طویل فولادی، حداقلی بوده و برای فولاد میانی و آهن اسفنجی صفر بوده است. در مقابل اما میزان صادرات فولادی‌ها با رشد ۱۲۵ درصدی تا ۲۵۰ درصدی نسبت به فروردین ماه ۱۳۹۹ مواجه شده است.

به تفکیک آمار، واردات مجموع مقاطع تخت فولادی در فروردین ماه امسال نسبت به همین ماه در سال گذشته، ۲۰۰ درصد افزایش داشته و از ۲۰۰۰ تن به ۶۰۰۰ تن رسیده است.

پس از آن، واردات محصولات فولادی با رشد ۱۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته از ۴۸ هزار تن به ۵۳ هزار در نخستین ماه امسال رسیده است.

واردات مجموع مقاطع تخت فولادی نیز در نخستین ماه ۱۴۰۰ معادل ۴۷ هزار تن بوده که نسبت به ۴۶ هزار تن وارد شده در فروردین ماه سال گذشته، رشد دو درصدی داشته است.

در آهن اسفنجی و فولاد میانی خودکفا هستیم

براساس آمار در نخستین ماه از سال ۱۴۰۰ هیچ مقدار فولاد میانی و آهن اسفنجی وارد نشده است.

در مقابل اما بیشترین میزان صادرات مختص آهن اسفنجی به میزان ۲۵۰ درصد است. در حالی که در فروردین ماه ۱۳۹۹ برابر ۲۰ هزار تن آهن اسفنجی تولید داخل صادر شد، در نخستین ماه سال جاری به ۷۰ هزار تن افزایش یافت.

 در ماه نخست سال جاری، صادرات مجموع مقاطع طویل فولادی ۲۳۸ هزارتن بوده که نسبت به ۷۲ هزار تن صادر شده در ماه نخست سال گذشته، ۲۳۱ درصد افزایش داشته است.  

همچنین مجموع مقاطع تخت فولادی نیز نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش ۱۲۵ درصدی صادرات را تجربه کرده است. در فروردین ماه سال گذشته ۱۲ هزار تن مقاطع تخت فولادی صادر شد که این رقم در مدت مشابه امسال به ۲۷ هزار تن رسیده است.  

کل محصولات فولادی صادر شده در نخستین ماه سال جاری ۲۶۵ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش ۲۱۵ درصد را تجربه کرده است. در فروردین ماه سال گذشته ۸۴ هزار تن محصولات فولادی صادر شده بود.

در نهایت هم ۵۶۶ هزار تن فولاد میانی در نخستین ماه از سال ۱۴۰۰ صادر شده که نسبت به ۲۴۱ هزار تن صادر شده در مدت مشابه سال گذشته افزایش ۱۳۵ را ثبت کرده است.

منبع: ایسنا

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 13 =