• ۲ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۱
  • کد خبر: 17837
  • readingTime: ۱ دقیقه
رضا پدیدار

رئیس کمیسیون انرژی و محیط زیست اتاق تهران گفت: میزان تلفات برق در ایران، سالانه حدود ۴۰ ترابایت ساعت و معادل ۴۳ درصد کل مصرف برق خانگی در ایران است.

به گزارش ایراسین به نقل از پایگاه خبری اتاق ایران، رئیس کمیسیون انرژی و محیط زیست اتاق تهران با بیان این مطلب که داده‌های وزارت نیرو نشان می‌دهد ۱۰ تا ۱۲ درصد برق تولیدی کشور در مرحله انتقال و توزیع از بین می‌رود، میزان تلفات برق در ایران را سالانه حدود ۴۰ ترابایت ساعت، معادل ۴۳ درصد کل مصرف برق خانگی در ایران برآورد کرد.

رضا پدیدار رئیس کمیسیون انرژی اتاق تهران طبق آمار رسمی وزارت نیرو، ظرفیت تولید برق در کشور را رقمی معادل ۸۵ هزار مگاوات عنوان کرد و گفت: ظرفیت واقعی تولید برق کشور کمتر از ۶۰ هزار مگاوات است و ۱۲ هزار مگاوات از تولیدات این بخش نیز مربوط به نیروگاه‌های آبی است که با توجه به روند خشکسالی‌ها در کشور طی سال‌های اخیر با نصف ظرفیت فعال هستند.

این فعال اقتصادی تصریح کرد: تعداد مشترکان جدید در سال ۹۹ به ۷۵۴ هزار مشترک رسیده است در حالی که این میزان در سال پیش از آن، معادل ۷۱۴ هزار مشترک جدید بود.

وی افزود: وزارت نیرو در حالی سال گذشته، رشد ۴۸۰۰ مگاواتی تولید برق را هدف‌گذاری کرده بود که در عمل تنها ۴۰ درصد از آن محقق شد که با روند محدودیت‌های موجود، در سال‌های آتی نیز کاهش تولید برق در کشور تداوم پیدا خواهد کرد.

پدیدار با استناد به آمار وزارت نیرو، ۴۶ درصد از ظرفیت تولید برق کشور را مربوط به نیروگاه‌های حرارتی و گازی دانست و راندمان این نیروگاه‌ها را معادل ۲۰ تا ۳۲ درصد عنوان کرد که از حیث استاندارد و نرم جهانی، راندمان بسیار ضعیفی است و با تبدیل این بخش از نیروگاه‌ها به نوع چرخه ترکیبی، راندمان تولید برق به بیش از ۴۵ درصد قابل انجام است.

وی افزود: بخش عظیمی از برق کشور در نیروگاه‌هایی تولید می‌شود که راندمان بسیار پایینی دارند. در حال حاضر تنها ۳۶ درصد برق کشور از نیروگاه‌های چرخه ترکیبی تولید می‌شود که این میزان معادل یک‌سوم برق کشور است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 15 =