صادرات

جواد نیلی، مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی شرکت فولاد مبارکه: افزایش شاخص مصرف انرژی بر هر تن تولید، منجر به آسیب و لطمه به جایگاه شرکت خواهد شد. زیرا برخی از سازمان ها و مشتریان اروپایی از شرکتهایی که مصرف انرژی پِرتن آنها بالا باشد حدالامکان از آنها محصول خریداری نمی‌کنند. زیرا این نوع از تولید می‌تواند آسیبهایی به محیط زیست وارد کند و اروپاییها نیز بر این اساس از خرید خودداری می کنند.

جواد نیلی در گفت وگو با ایراسین، درخصوص شرایط به وجود آمده ناشی از قطع برق در کشور اظهار کرد: طی ۴ تا ۵ سال اخیر بالانس تولید و مصرف برق در ایران دچار تزلزل جدی شده، به این صورت مصرف برق خیلی بیشتر از میزان تولید بوده است. معمولا در این شرایط نیز اگر به شبکه ای وصل می‌شویم، آن شبکه باید شرایط لازم را برای تبادل بار با ما داشته باشد.

توقف فعالیت خطوط تولید به دلیل قطعی برق

مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی شرکت فولاد مبارکه در ادامه سخنانش به اثرات ناشی از قطع برق بر روند تولید این شرکت اشاره کرد و گفت: از اوایل خردادماه محدودیت های برق برای شرکت فولاد مبارکه آغاز و باعث شد فعالیت قسمت‌های عمده ای از خطوط تولید را متوقف کنیم.

نیلی تصریح کرد: در سالهای گذشته این نوع از توقفات کاری در حد چند ساعت در روز و به مدت محدودی بود و حداکثر بین ۲۰ روز تا یک ماه اتفاق می افتاد؛ همچنین میزان آن نیز در حد ۳۰ تا ۴۰ درصد از توان مصرفی بود؛ اما امسال از ۳ جهت این محدودیتها بیشتر شد، اول اینکه طول مدت آن افزایش یافت و به جای یک ماه به ۳ تا ۴ ماه رسید و از ۳ تا ۴ ساعت در روز به ۱۲ ساعت در روز افزایش یافت و میزان آن به ۸۰ تا ۹۰ درصد توان مصرفی در فولاد مبارکه رسید. در نتیجه همه این موارد باعث شد تا فولاد مبارکه دچار افت شدید تولید شود و تجهیزات کارخانه نیز به دلیل قطع و وصل شدن برق شبکه آسیب ببینند.  

به گفته وی، اگر خط تولید پیوسته نباشد منجر به آسیب تجهیزاتی همچون نسوزها و دیگر تجهیزات میشود.

مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی شرکت فولاد مبارکه ادامه داد: خسارتهای دیگری که در ۴ ماه اخیر به فولاد مبارکه وارد شده، باعث افزایش مصرف انرژی برای هرتن تولید شد. این درحالی است که روند تولید فولاد مباره از سوی سازمانهای بسیاری از جمله سازمان استاندارد رصد میشود؛ همچنین شرکتهای خارجی نیز روند تولید فولاد را مد نظر قرار میدهند.

"پِرت" انرژی به دلیل قطعی های مکرر برق اتفاق می افتد

به گفته نیلی، افزایش شاخص مصرف انرژی بر هر تن تولید، منجر به آسیب و لطمه به جایگاه شرکت خواهد شد. زیرا برخی از سازمانها و مشتریان اروپایی از شرکتهایی که مصرف انرژی پِرتن آنها بالا باشد حدالامکان از آنها محصول خریداری نمی‌کنند. زیرا این نوع از تولید می‌تواند آسیبهایی به محیط زیست وارد کند و اروپاییها نیز بر این اساس از خرید خودداری می کنند.

مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی شرکت فولاد مبارکه تصریح کرد: البته مصرف برق در فولاد مبارکه افزایش نیافته، بلکه توقفات ایجاد شده در خط تولید، باعث میشود به نوعی پِرت انرژی افزایش پیدا کند. موضوعی که مقصر آن شرکت فولاد مبارکه نیست بلکه سازمان توانیر یا گاز منطقه ای مسئول به وجود آمدن آن هستند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 9 =