حسین بانک در گفتوگو با خبرنگار ایراسین اظهار کرد: با اجباری شدن طرح نسخه الکترونیک از ابتدای دیماه، راهی به جز این مسیر نیست که پزشکان و موسسات درمانی خدمات خود را به صورت تمام الکترونیک به مردم ارائه کنند. بعد از این زمان بیمه سلامت هیچگونه پرداختی درقبال نسخه های کاغذی به موسسات نخواهد داشت. ضمناً بر اساس مصوبات شورای سیاست گذاری سازمان، پزشکانی که نسخههای خود را به صورت تمام الکترونیک تجویز کنند، هزینه آن را درچهار بازه زمانی ماهیانه بدون تأخیر دریافت می کنند.
وی تصریح کرد:با اجرای طرح نسخه الکترونیک علاوه بر مدیریت هزینه های نظام سلامت و شفافیت در درمان بیماران، اشتباهات نسخه خوانی کاهش پیداکرده و دغدغه بیمه شدگان از اینکه برگه دفترچه تمام شده یا دفترچه بیمه اعتبار دارد یا خیر تمام می شود.
مدیرکل بیمه سلامت گفت: در اجرای نسخه الکترونیک در موارد استثنائی مثل قطعی برق و اینترنت و یا مشکلات احتمالی دیگر آماده همکاری با موسسات درمانی طرف قرارداد است تا در روند درمان مردم خلل ایجاد نشده و بیماران سرگردان نشوند.
وی در بخش دیگر از صحبت های خود به تمدید سیستمی بیمه نامه ها اشاره کرد و افزود: با توجه به الکترونیک محور شدن سازمان بیمه سلامت و صیانت از سلامت بیمه شدگان در استمرار شیوع ویروس کرونا و لزوم کاهش تردد به دفاتر پیشخوان، پوشش بیمه های که اعتبار آنها در بازه زمانی سال ۱۴۰۰ منقضی می شود از جمله بیمه های صندوق سلامت همگانی، روستائیان و کارکنان دولت (صرفاً بیمه شدگان اصلی و تبعی یک) به صورت سیستمی تا پایان خرداد ۱۴۰۱ در سامانه بیمه سازمان بیمه سلامت تمدید شد.
بانک با اشاره به اینکه سایر صندوقهای بیمه ای با توجه به شرایط خاص که دارند باید درخواست تمدید اعتبار بیمه خود را به صورت گروهی یا فردی به بیمه سلامت اعلام کنند، افزود: بیمه شدگان عزیز می توانند از طریق مراجعه به سامانه شهروندی به آدرس bimehsalamatiranian.ir یا برنامه موبایلی بیمه سلامت من ضمن دسترسی به پرونده پزشکی خود، آخرین وضعیت بیمه ای ، تاریخچه خدمات دریافت شده و کد رهگیری خدمات را مشاهده کنند. همچنین در صفحه جست وجوی مراکز خدمات سلامت می توانند مرکز و یا پزشک مورد نظر خود را پیدا کنند .
ارسال نظر