به گزارش خبرنگار ایراسین، حسین بانک، مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان صبح روز یکشنبه (۹آبان) در نشست خبری با اشاره به اهمیت اطلاع رسانی در آشنایی مردم با حقوقشان اظهار کرد: با تصویب قانون بیمه همگانی شرایطی فراهم شده است تا شهروندان بتوانند از مزایای بیمه بهره مند شوند. بیمه سلامت با پنج صندوق بیمه از اقشار مختلف جامعه حمایت می کند. ۲۲ میلیون نفر از جامعه روستایی در کشور تحت پوشش بیمه سلامت هستند.
مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان با اشاره به طرح تحول سلامت در کشور گفت: ۸۵ درصد از بیمه شدگان سلامت به صورت رایگان توسط دولت بیمه شدند. بیمه سلامت با اعتبارات دولتی اداره می شود و درآمدزایی ندارد.
آغاز اجرای طرح پزشک خانواده شهری در اصفهان
وی با اعلام آغاز اجرای طرح پزشک خانواده شهری برای بیمه شدگان صندوق بیمه سلامت همگانی در این استان، اضافه کرد: صندوق بیمه سلامت همگانی طبق ضوابط اجرایی قانون بودجه درصدد است طرح پزشک خانواده را در شهرهای استان اصفهان برای بیمه شدگان صندوق بیمه سلامت همگانی اجرایی کند. بر اساس این طرح بیمه شدگان با مراجعه به پزشک خانواده از خدمات درمانی هدفمند بهره مند شوند و متناسب با تشخیص پزشک خانواده از خدمات تخصصی و بستری استفاده خواهند کرد.
بانک با اشاره به اینکه طرح پزشک خانواده در ۴ استان کشور به صورت پایلوت اجرایی شده و از ابتدای مهرماه هم در ۷ شهر استان اصفهان در حال اجراست، تصریح کرد: این طرح به صورت گام به گام در شهرهای بهارستان درچه، شهر ابریشم، خوانسار، مبارکه، شهرضا و آران و بیدگل اجراء می شود. با برگزاری جلسات، پزشکان عمومی برای همکاری در این طرح توجیه شده اند که خوشبختانه در شهر بهارستان با استقبال بسیار پزشکان عمومی روبرو شده است.
وی بیان کرد: مشابه طرح مذکور با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی اصفهان و کاشان برای بیمه شدگان روستایی و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت اجرا شده است و در خانه های بهداشت پزشک خانواده مستقر شده است.
مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان خاطرنشان کرد: طرح نظام ارجاع و پزشک خانواده بیمه سلامت همگانی برای افرادی اجرای می شود که به صورت رایگان توسط بیمه سلامت تحت پوشش بیمه قرار گرفته اند و تاکنون فقط مجوز استفاده از مراکز درمانی بخش دولتی را داشته اند.
وی ادامه داد: در این طرح به ازای هر ۷۰۰ نفر بیمه شده صندوق بیمه سلامت همگانی، یک نفر پزشک به عنوان پزشک خانواده معرفی می شود که فرد بیمار را مورد معاینه قرار می دهد و اگر بیمار نیاز به ارجاع به پزشک متخصص و یا فوق تخصص داشت توسط همان پزشک ارجاع می شود.
این مقام مسئول با بیان اینکه در حال حاضر ویزیت پزشک عمومی ۳۵ هزار تومان است، گفت: افرادی که تحت پوشش طرح پزشک خانواده قرار می گیرند بابت مراجعه به پزشک رقم شش هزار تومان را به عنوان ویزیت پرداخت می کنند.
۳۳۵ هزار اصفهانی تحت پوشش بیمه سلامت همگانی هستند
وی با اشاره به اینکه این طرح هنوز در کلانشهر اصفهان اجراء نشده است، تصریح کرد: در حال حاضر ۳۳۵ هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت همگانی هستند که در مجموع بالغ بر یک میلیون و ۳۶۵هزار نفر تحت پوشش ۵ صندوق بیمه سلامت استان اصفهان قرار دارند.
بانک با اشاره به اینکه بیمه سلامت ۴۵۰ هزار نفر در استان اصفهان غیرفعال است، گفت: از شهروندان که تحت پوشش بیمه همگانی سلامت هستند درخواست می کنیم در سامانه شهروندی و یا با تماس با سامانه ۱۶۶۶ از خدمات ارائه شده بهره مند شوند. چراکه پزشک خانواده شهری و نظام ارجاع سبب دسترسی این بیمه شدگان به خدمات در بخش خصوصی میشود.
مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان با اعلام آغاز اجرای طرح پزشک خانواده شهری برای بیمه شدگان صندوق بیمه سلامت همگانی در این استان، گفت : این طرح باعث میشود افراد زودتر، راحتتر و با هزینه کمتر بیماری خود را بشناسند و درمان کنند درحالیکه متأسفانه طرح پزشک خانواده آنطور که باید نهادینه نشده و نیاز به فرهنگسازی دارد.
پایان نسخ کاغذی بیمه سلامت تا پایان آذرماه
وی در ادامه به حذف نسخه نسخ کاغذی تا پایان آذرماه اشاره کرد و افزود: سازمان بیمه سلامت ایران دارای صندوقهای ۵گانه است و مردم به راحتی میتوانند در صندوق بیمه همگانی بدون ارزیابی وسع در ایام کرونا عضو شوند.دفترچههای کاغذی تا آخرین برگ معتبر است و حذف نسخههای کاغذی تا آذرماه نسبت به پیشرفتها در نسخه الکترونیکی انجام میشود.
ارسال نظر