به گزارش خبرنگار ایراسین، مهدی جمالی نژاد، روز سهشنبه در نشست قرارگاه اطلاع رسانی ستاد خدمات سفر کلان شهر اصفهان در کمپ گردشگری فدک با اشاره به جایگاه اصفهان به عنوان یک اسطوره شهر افزود: از حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفری که در استان اسکان گزیدند حدود ۵۹۱ هزار مسافر در شهر اصفهان حضور یافتند که ۷۴ هزار نفر از آنها در مجموعه گردشگری باغ فدک اقامت کردهاند.
وی ادامه داد: استان اصفهان موزهای بدون سقف با ۱۱۴ شهر است و این استان ظرفیت پذیرش گردشگران بسیار بیشتری از میزان فعلی را داراست و لازم است برای افزایش ماندگاری مسافران در اصفهان اقدامات مؤثر بیشتری انجام شود و در این راستا فعالیتهای مؤثر برخی شهرهای استان مانند کاشان در این زمینه قابل تقدیر است.
وی خاطرنشان کرد: کلانشهر اصفهان بیش از نیمی از ۲۲ هزار جاذبه تاریخی استان را در خود جای داده و باید با تدوین برنامهای مدون ضمن معرفی این جاذبهها، بویژه جاذبههای کمتر شناخته شده، زمینه آشنایی گردشگران را با نصف جهان فراهم کرد.
استاندار اصفهان پیشنهاد کرد: برنامههایی تدوین شود تا گردشگران بتوانند در مدت کوتاهی از جاذبههای اصفهان بازدید کنند و از آنجا که معرفی صنایع دستی تمام نقاط استان در شهر اصفهان اهمیت دارد، شهرداری اصفهان باید ملزم به در نظر گرفتن رویکردی استانی در این زمینه باشد.
وی گفت: معرفی صنایع دستی سراسر استان در کلانشهر اصفهان میتواند یک بازی برد-برد برای مدیریت شهری، صنعتگران و هنرمندان صنایع دستی باشد بویژه آنکه برخی آثار صنایع دستی شهرهای استان در سطح کشور بینظیر هستند و میتوانند به ایجاد جذابیت برای مسافران و گردشگران کمک کنند.
جمالی نژاد با اشاره به مطرح شدن اصفهان به عنوان قطب گردشگری، انتظارات از بخشهای مختلف را بالا دانست و اقدامات مدیریت شهری اصفهان در توسعه گردشگری را ارزشمند خواند.
وی با تاکید بر ضرورت توسعه کمپ گردشگری فدک، این مجموعه را دارای ظرفیتهای بسیاری برای ایجاد کاربریها و جاذبههای جدید دانست و ایجاد فاز سوم با معماری متفاوت را راهکاری برای رفع برخی محدودیتها و تبدیل این مجموعه به نقطهای بیبدیل در اصفهان عنوان کرد.
استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: در صورت آمادهسازی فاز سوم کمپ گردشگری فدک، شاهد میزبانی از مسافران بیشتری در این مجموعه در ایام تابستان خواهیم بود و عرضه صنایع دستی در کمپ گردشگری فدک هم برای مسافران جذابیت دارد و هم به فروش خوب آن کمک میکند.
استاندار با اشاره به نگاه ویژه مدیریت استان به صنایع دستی در نوروز امسال تصریح کرد: در سطح استان ۶۰۰ غرفه عرضه صنایع دستی برپا شده که به میزان ۲۵۰ میلیارد ریال فروش داشته است؛ با توجه به ظرفیت بینظیر صنایع دستی در اصفهان، این رقم میتواند تا ۲.۵ همت افزایش یابد.
وی تاکید کرد: در سالی که با شعار سرمایهگذاری برای تولید آغاز شده، لازم است که نگاه ویژهای به صنایع دستی داشته و همه بخشها به ویژه مدیریت شهری همت بالایی برای معرفی و عرضه مستقیم این ظرفیت به گردشگران داشته باشند.
جمالی نژاد با اشاره به تفاوت نوروز امسال با سالهای گذشته، توجه ویژه به صنایع دستی و معرفی این ظرفیت در نقاط مختلف استان را از جمله ویژگیهای نوروز امسال برشمرد و تاکید کرد که بسیاری از صنایع دستی در شهرستانها و روستاهای اصفهان با وجود ارزش بالا، قیمت مناسبی دارند و با معرفی صحیح میتوانند به خوبی عرضه شوند.
ارسال نظر