به گزارش ایراسین، ناصر تقیزاده اظهار کرد: بیتردید شرکتهای بزرگ در کشورهای در حال توسعه، موتور محرکه اقتصاد هستند و استراتژی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو نیز ارتقاء ارزش شرکت و افزایش توان خلق سود پایدار برای سهامداران، با تامین خوراک پایدار برای سالهای آتی از طریق طرحهای اکتشافی، افزایش ظرفیت تولید و استفاده حداکثری از خطوط موجود و تکمیل و توسعه زنجیره ارزش از طریق انجام پروژههای توسعهای، افزایش اشتغال، کمک به توسعه زیرساختهای اساسی استان و منطقه خصوصاً برطرف کردن معضل آب از طریق انتقال آب خلیج فارس به استان یزد و همچنین مشارکت و توسعه در صنایع پایین دستی فولاد در استان با مشارکت عمومی مردم است.
وی افزود: در حال حاضر شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با ارزش بازاری ۱۶۴ هزار میلیارد تومان، ششمین شرکت بزرگ بازار سرمایه کشور است که توانسته در سال گذشته با بهینهسازی خطوط تولید، شاهد رشد یازده درصدی تولید و طی ۹ ماهه سال جاری نیز با وجود قطعی برق و گاز نسبت به مدت مشابه شاهد رشد ۴ درصدی تولید باشد، همچنین از نظر سودآوری نیز در سال ۹۹ با رشد ۲۷۰ درصدی و طی ۹ ماهه سال جاری با رشد ۹۳ درصدی سود خالص مواجه بوده ایم.
وی با اشاره به اینکه این شرکت پس از انجام مطالعات فنی، مالی و اقتصادی، ۲۶ پروژه توسعهای با حجم سرمایهگذاری بالغ بر ۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون یورو را تصویب کرده است، گفت: سهم مستقیم چادرملو ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون یورو سرمایه گذاری است که بیش از ۵۰ درصد این پروژهها در مرحله شروع عملیات اجرایی و برگزاری مناقصه است و مفتخریم امروز همزمان با ایام ا... دهه فجر شاهد آغاز عملیات اجرایی ۱۰ پروژه با حجم سرمایهگذاری ۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون یورو باشیم. این پروژها شامل، گنـدلهسـازی ۵ میلیون تنی، کنسـانتره ۴ میلیـون تنی بهـاباد، بهره برداری از معدن آریز D۱۹، دو نیروگاه سیکل ترکیبی هر کدام به ظرفیت ۵۴۶ مگاوات، کارخانه ذوب سرمد ابرکوه و کارخانه های تولید فرو آلیاژها و واحد بازیافت باطله است.
مدیر عامل چادرملو همچنین با بیان اینکه ذخایر غنی در کویر مرکزی و استان سیستان و بلوچستان وجود دارد،پیشنهاد کرد: کنسرسیومی متشکل از شرکت های بزرگ معدنی و فولادی جهت تامین هزینه های اکتشافی بدون در نظر گرفتن مالکیت پهنه ها تشکیل شود تا سریعاً نسبت به حل چالش کمبود مواد اولیه اقدام شود و همچنین نسبت به اکتشاف سایر عناصر فلزی و غیر فلزی اقدام گردد.
وی اضافه کرد: شرکت چادرملو نسبت به خرید هشت دستگاه حفاری تا عمق ۲۷۰۰ متر اقدام کرده است که مشغول بهکار هستند و یک دستگاه از آن برای انجام مهندسی معکوس و داخلی سازی در اختیار یکی از شرکتهای بزرگ ماشین سازی کشور قرار گرفته است.
تقی زاده ضمن تاکید بر اهمیت حفظ محیط زیست و متعهد بودن شرکت نسبت به الزامات زیست محیطی، تصریح کرد: باتوجه به اینکه معضل آب در کشور خصوصاً در استانی، همچون یزد یکی از دغدغه های اساسی است که بخشی از آنرا چادرملو با انتقال آب خلیج فارس برطرف کرده است.
وی افزود: چادرملو این آمادگی را دارد در صورت واگذاری معدن و اقتصادی کردن طرح، نسبت به تامین کامل آب استان اقدام کند. در واقع اعطای مشوق های دولتی منجر به اقتصادی شدن انجام پروژههای زیرساختی کشور برای شرکت های بزرگ و مطرح خواهد شد که نتیجه آن بالفعل شدن منابع زیرزمینی، افزایش اشتغال محلی، جلوگیری از مهاجرت و انتقال جمعیت به حاشیه شهرها و افزایش تولید خواهد بود.
مدیر عامل چادرملو تصریح کرد:چادرملو بر روی فنآوری های نوین در کنار بومیسازی و بهینه کردن فنآوری های در دسترس و رایج از جمله تکنولوژیهای جدید بهره برداری از معدن به روش IPCC یا پـروژه بهره بـرداری از معـادن کم عیار متمرکز شده است که منجر به کاهش قابل ملاحظه مخارج بهرهبرداری از یک سو و افزایش بهرهوری از سوی دیگر خواهد شد.
ارسال نظر