سبحانی

رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران گفت: اگر مشکلات زیرساختی در زمینه تأمین گاز و برق صنایع فولادی حل شود و در زمستان با قطعی گاز و در تابستان با قطعی برق مواجه نباشیم می‌توانیم ظرفیت تولید خود را ارتقا داده و جایگاه هفتم یا هشتم دنیا را کسب کنیم.

به گزارش ایراسین به نقل از فارس، در حال حاضر ظرفیت اسمی تولید فولاد در کشور به ۴۲ میلیون تن رسیده که بر اساس برنامه جامع فولاد، این ظرفیت تا سال ۱۴۰۴ باید به ۵۵ میلیون تن برسد؛ در این میان شرکت فولاد مبارکه از ابتدای تأسیس خود تاکنون، ظرفیت تولید اسمی خود را ۴ برابر افزایش داده و نقشی بی‌مانند در تحقق تولید ۴۲ میلیون تن فولاد در سال ایفا کرده است.

بهرام سبحانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در این زمینه بیان کرد: در حال حاضر ظرفیت اسمی ما ۴۰ میلیون تن و تولید ما ۳۰ میلیون تن در سال است که جمهوری اسلامی ایران با همین میزان تولید، در جایگاه دهم تولید فولاد دنیا قرار دارد که جایگاه بسیار خوبی است.

وی به مشکلات این صنعت در تولید فولاد هم اشاره کرد و گفت: اگر مشکلات زیرساختی در زمینه تأمین گاز و برق صنایع فولادی حل شود و در زمستان با قطعی گاز و در تابستان با قطعی برق مواجه نباشیم می‌توانیم ظرفیت تولید خود را ارتقا داده و تا جایگاه هفتم یا هشتم دنیا هم بالا بیاییم.

این نکته شایان ذکر است که فولاد مبارکه با تولید ۱۰ میلیون فولاد خام در سال گذشته رکورد بی‌نظیری برجای گذاشت و به این ترتیب با تأمین یک‌سوم فولاد تولیدی کشور، در احتساب جایگاه دهم دنیا نقش به‌سزایی دارد؛ علاوه بر این، این شرکت با داشتن حدود ۱۲ میلیون تن ظرفیت آهن اسفنجی، بزرگترین تولیدکننده آهن اسفنجی در جهان محسوب می‌شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 2 =