• ۱۸ تیر ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۶
  • کد خبر: 26728
  • readingTime: ۱ دقیقه
خاکشیر

مطالعات نشان داده است خاکشیر خاصیت ضد میکروب دارد. از این رو استفاده از آن در هنگام تب موجب کاهش دمای بدن می شود.

به گزارش ایراسین، بعضی از مردم با خاصیت خنک کنندگی ، ضدعطش و صفرابر خاکشیر آشنا هستند و به همین علت آن را در فصل تابستان در برنامه‌های غذایی خود می‌گنجانند و آن را به صورت شربت میل می کنند.

خاکشیر یا خاکشی در اکثر نقاط ایران می روید و دارای اسید چرب و از نظر طب قدیم ایران گرم است.

خاکشیر از قدیم به عنوان اشتهاآور ، مقوی معده، ضد تب، ملین و در مشکلات سوء هاضمه مورد استفاده بوده است. در زمان قدیم از این خاکشیر برای درمان اسهال خونی نیز استفاده می شده است.

کارشناسان تحقیقات میکروبیولوژی مواد غذایی انستیتو تغذیه می گویند: همچنین این ماده غذایی التیام دهنده زخم و جراحات است. ادرار آور و تب‌بر است و می تواند التهاب کلیه و سنگ کلیه را برطرف کند.

بر اساس تحقیقات صورت گرفته، خاکشیر صدا را باز می‌کند و برای از بین بردن کهیر و التهابات پوستی از آن استفاده می شود. از گلها و برگهای آن می‌توان برای رفع بیماری ناشی از کمبود ویتامین C استفاده کرد.

خاکشیر را می توان در آب سرد خیس کرد و چند ساعت بعد میل کرد وهمچنین به صورت جوشانده به مدت 10 دقیقه با آب جوشاند و پس از سرد شدن مخلوط را خورد.خاکشیر خاصیت ضد میکروب دارد

برای رفع زخم، جراحات و رفع ورم ها، می توان خاکشیر را کوبید و در محل مورد نظر استفاده کرد.

دانه های خاکشیر باید در ظروف سربسته، دور از نور، حرارت و رطوبت نگهداری شوند. گاهی دانه های گیاهان خانواده خاکشیر که مشابه با آن هستند، به اشتباه مورد استفاده مردم قرار می گیرند، لذا باید به رنگ، اندازه و شکل دانه ها دقت کافی کرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 3 =