بیمه سلامت

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران، جزئیات خدمات این سازمان بیمه‌گر به بیمه‌شدگان در حوزه‌های مختلف را تشریح کرد.

به گزارش ایراسین، محمدمهدی ناصحی اظهار کرد: بیمه سلامت ایران نزدیک به سه دهه است که فعالیت می‌کند و طبق قانون همه بیمه‌ها باید در کشور تحت نام بیمه سلامت تجمیع شوند؛ البته این قانون هنوز به طور کامل محقق نشده است.

وی با اشاره به اینکه بیمه سلامت بزرگ‌ترین بیمه حوزه سلامت کشور است، افزود: این بیمه بیش از ۴۵ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر را در پنج صندوق بیمه‌ای تحت پوشش دارد که بزرگ‌ترین آن‌ها صندوق بیمه‌ای روستاییان و عشایر است که در مراکز دولتی ۹۰ درصد هزینه‌های بستری و ۷۰ درصد هزینه‌های سرپایی توسط بیمه پرداخت می‌شود.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با بیان اینکه دومین صندوق بیمه همگانی است، تصریح کرد: در این صندوق نزدیک به ۱۷ میلیون نفر تحت پوشش هستند. همچنین بیمه کارکنان دولت شامل همه کارمندان دولت است، صندوق سایر اقشار از خانواده معظم شهدا، کمیته امداد، بهزیستی، خانواده زندانیان و حتی اتباع می‌توانند در این صندوق قرار گیرند و صندوق ایرانیان که مجموع افراد این صندوق‌ها ۴۵ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر است.

وی تاکید کرد: در دولت سیزدهم بیش از شش میلیون نفر بدون پرداخت هزینه در ابتدای سال تحت پوشش بیمه سلامت به صورت رایگان قرار گرفتند و این فرصتی بود که خوشبختانه با هدف کاهش هزینه‌های جیب مردم و دسترسی به درمان فراهم شد؛ البته برای سایر دهک‌ها که باید از آزمون وسع استفاده کنند، فرصت سه ماهه‌ای فراهم شد تا افراد فاقد بیمه به صورت رایگان بیمه شوند.

صادر شدن صددرصدی نسخ به صورت الکترونیک در یزد

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران، درخصوص اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی، اضافه کرد: این قانون در مجلس به تصویب رسیده است. از سال ۱۳۹۹ و پس از آن در ۱۴۰۰ در قوانین بودجه‌ای درنظر گرفته شد و بیمه سلامت به عنوان مجری پیشتاز در اجرای آن موفق عمل کرده است. درحال‌حاضر در عمده استان‌ها مانند یزد صددرصد نسخ به صورت الکترونیکی صادر می‌شود و بدون شک این طرح برای مردم و حوزه سلامت فواید بسیاری دارد.

وی درباره حمایت از زوجین نابارور، افزود: همه خدمات تشخیصی و درمانی در حوزه ناباروری تحت پوشش بیمه است. خوشبختانه استان یزد در این زمینه پیشگام بوده و از پیشرفته‌ترین روش‌ها در این استان برای درمان ناباروری استفاده می‌شود. برای بیمه شدگان در این بیماری ۹۰ درصد هزینه‌های بستری و هزینه‌های سرپایی پرداخت می‌شود.

ناصحی با بیان اینکه مادران باردار تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند، ادامه داد: همچنین فرزندان آن‌ها نیز تا پنج سالگی تحت پوشش قرار می‌گیرند. برای بیماران صعب‌العلاج نیز به دنبال کاهش پرداختی‌ها از جیب مردم هستیم و در هفته‌های آینده اقدامات خوبی در این زمینه صورت می‌گیرد. به لحاظ اعتباری بلاعوض پنج هزار میلیارد تومان و دو هزار میلیارد تومان نیز به صورت تسهیلات چهار درصدی در کنار صندوق حمایت از بیماران صعب‌العلاج وجود دارد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 6 =