به گزارش خبرنگار ایراسین به نقل از ویفروم، دنیای کار میتواند نقش مهمی در گذار به اقتصاد کمکربن داشته باشد؛ اگرچه این موضوع به توانایی ما برای توسعه مهارتهای سبز بستگی دارد.
با سرمایهگذاری روی چنین مهارتهایی دولتها، مشاغل و افراد میتوانند با یکدیگر همکاری کنند تا دنیایی پایدارتر ایجاد شود که برای همه کارآمد باشد.
موضوع تغییر اقلیم مسالهای غیر قابل انکار است و در سالهای آینده اگر رویههای خود را تغییر ندهیم، امواج گرما و آتشسوزیهای شدید جنگلی، ناامنی غذایی و کمبود آب، جنگلزدایی و از دست دادن تنوع زیستی همچنان پیامدهای مخربی برای جهان و زندگی کاری ما خواهد داشت.
در حال حاضر میلیونها نفر به همین دلیل آواره شدهاند زیرا خانهها و معیشت آنها قربانی تاثیر تغییرات آب و هوایی شده و واضح است که تاثیر واقعی تغییرات آب و هوایی گسترده خواهد بود و بر بازارهای کار محلی و زنجیرههای تامین جهانی نیز نفوذ میکند.
دنیای کار نقش مهمی در گذار به اقتصاد کمکربن ایفا میکند؛ اگرچه این انتقال به تواناییها و ظرفیت ما برای شناسایی، ارزیابی و توسعه مهارتهای سبز بستگی دارد.
بدون توسعه مهارتها تخمین زده میشود که اقتصاد کنونی جهانی میتواند ۷۱ میلیون شغل را از بین ببرد. از سوی دیگر سیاستهای هوشمندانه و سرمایهگذاری در مهارتآموزی مجدد میتواند این چشمانداز را معکوس کند؛ به طوری که بخش انرژی به تنهایی میتواند ۱۸ میلیون شغل ایجاد کند.
بیش از ۱.۴۷ میلیارد شغل در سطح جهان به یک آب و هوای پایدار بستگی دارد. فرصتهای انتقال سبز میتواند فرصتهای متعددی را برای دولتها، مشاغل و کارگران فردی ایجاد کند و دولتها نقش مهمی در پیشبرد تغییر اقتصاد مهارتهای سبز دارند.
مهارت و انتقال سبز خیابان یکطرفه نیست. اقتصاد سبز و گذار به سوی آیندهای پایدارتر بدون شک بر تقاضای مهارت در بازار کار تاثیر میگذارد. از سوی دیگر توجه به این نکته مهم است که بدون مهارت، هر گونه پیشرفت به سوی گذار سبز غیر ممکن خواهد بود زیرا مهارتها و اقتصاد سبز یکدیگر را شکل میدهد.
ارسال نظر