غرفه اینوکس کیش

فولاد مبارکه سه تفاهم‌نامه همکاری در چهاردهمین نمایشگاه معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری کشور و نهمین نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی‌سازی را به امضا رساند.

به گزارش خبرنگار ایراسین، رویداد «کیش اینوکس ۲۰۲۲» متشکل از چهاردهمین نمایشگاه معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری کشور و نهمین نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی‌سازی، روز دوشنبه ۲۵ مهرماه با حضور رئیس‌کل سازمان خصوصی‌سازی، رئیس‌کل بیمه مرکزی، سرپرست شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، دستیار و مشاور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، مدیران کشوری و سیاست‌گذاران این حوزه گشایش یافت.

۲۵۰ سازمان و شرکت فعال در این حوزه ازجمله گروه فولاد مبارکه در بخش نمایشگاهی این رویداد در قالب ۹۰ غرفه به ارائه آخرین دستاوردها و توانمندی‌های خود در حوزه‌های بورس، بانک، بیمه و خصوصی‌سازی از تاریخ ۲۵ تا ۲۸ مهرماه در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی جزیره کیش پرداختند.

به گزارش خبرنگار ایراسین، در جریان برپایی این نمایشگاه، غرفه فولاد مبارکه شاهد حضور پررنگ مدیران، فعالان و مؤثرترین افراد در حوزه‌های مالی ازجمله مدیران بانک‌های ملی، ملت و کارآفرین بود.

نباید با الزام‌ها و اجبارهای اشتباه، این شرکت را دچار مشکل کرد

مهدی طغیانی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی ضمن بازدید از غرفه فولاد مبارکه گفت: فولاد مبارکه به‌عنوان مولود انقلاب اسلامی و پیشران حرکت در همه حوزه‌ها توانسته برای کشور و استان اصفهان نقش‌آفرینی مؤثر داشته باشد و نباید با الزام‌ها و اجبارهای اشتباه، این شرکت را دچار مشکل کرد.

وی تصریح کرد: به‌عنوان مثال نباید با اجبارها و الزام‌های اشتباه در بحث تقسیم سود، شرکت را در حوزه نقدینگی دچار مشکل کنیم؛ چراکه از این قضیه نه‌تنها شرکت، بلکه خودِ سهاداران نیز متضرر می‌شوند.

امضای تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه

در حاشیه این رویداد، شرکت پشتیبانی، توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه، شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان و صندوق پژوهش و فناوری استان اصفهان تفاهم‌نامه همکاری ‌سه‌جانبه‌ای را در راستای رفع نیازهای صنعت فولاد کشور به‌ویژه فولاد مبارکه از طریق شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان امضا کردند.

یحیی پالیزدار مدیرعامل شرکت پشتیبانی، توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه در این زمینه عنوان کرد: زیست‌بوم فناوری کشور علاوه بر زیرساخت فیزیکی نیاز به زیرساخت‌های مالی هم دارد که ما در فاز اول این همکاری ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار در اختیار صندوق پژوهش و فناوری استان اصفهان برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان مرتبط با حوزه صنعت فولاد قرار دهیم.

فولاد مبارکه نقش بسزایی در همراهی و مشارکت طرح‌های فناورانه و دانش‌بنیان در کشور دارد

حمید مهدوی رئیس پارک فناوری شیخ بهایی شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان گفت: فولاد مبارکه از بنیان‌گذاران و مؤسسان شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان است و یکی از مأموریت‌های پارک‌های علمی و فناوری ارتباط و جذب ایده در خصوص چنین صنعت پیشرانی است.

وی افزود: در راستای شعار سال که حمایت از تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین است، این تفاهم‌نامه منعقد شد و بدون شک نقش بسزای فولاد مبارکه در همراهی و مشارکت طرح‌های فناورانه و دانش‌بنیان در کشور و به‌خصوص شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان را نمی‌توان نادیده گرفت.

اعطای سهیلات قرض‌الحسنه با دوره بازپرداخت دوساله به شرکت‌های دانش‌بنیان

مروج‌الاحکامی مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان اصفهان اظهار کرد: شرکت فولاد مبارکه همواره یکی از شرکت‌های برتر در زمینه تکنولوژی و حمایت از طرح‌های فناورانه بوده است.

وی خاطر نشان کرد: از محل اعتباری که فولاد مبارکه در اختیار صندوق قرار می‌دهد به شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور فعال در زمینه رفع نیازهای صنعت فولاد کشور که از طریق شهرک علمی تحقیقاتی به صندوق معرفی می‌شوند تسهیلات قرض‌الحسنه با دوره بازپرداخت دوساله اعطا می‌شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 5 =