به گزارش ایراسین به نقل از فارس، ناصر اطرج اظهار کرد: با توجه به افزایش عرضه میوه و ترهبار، ناشی از افزایش دمای هوا، شاهد کاهش قیمت اکثر محصولات هستیم و این روند ادامه خواهد داشت.
رئیس اتحادیه عمده فروشان میادین میوه و تره بار اصفهان عنوان کرد: بلال بومی با هزار تومان کاهش از 3500 تومان به 2500 تومان رسیده و انواع پیاز نیز با 300 تومان کاهش از 2300 تومان به 2000 تومان کاهش یافته است.
وی خاطرنشان کرد: در تعداد محدودی از اقلام افزایش قیمت را شاهد بودیم، سیر پاک شده با 2 هزار تومان افزایش از 4500 تومان به 6500 تومان رسیده و سبزی خوردن و خورشتی با 100 تومان افزایش به ترتیب به قیمتهای 2800 و 1800 رسیدهاند.
اطرج افزود: غوره عسگری و غوره آبگیری هرکدام با 500 تومان کاهش قیمت به ترتیب به قیمتهای 5500 و 3500 تومان رسیدهاند، گوجه بوتهای و گلخانه نیز با کاهش قیمتی مشابه 2 هزار و 2500 تومان قیمت دارند و گوجه ربی نیز با قیمت 1200 تا 1500 تومان در بازار به فروش میرسد.
رئیس اتحادیه عمده فروشان میادین میوه و تره بار اصفهان ادامه داد: کلم قمری و انواع با کاهشی 300 تومانی به ترتیب 2000 و 3300 تومان قیمتگذاری شدهاند و لوبیا سبز از 7 هزار تومان به 6 هزار تومان رسیده است.
وی در تشریح قیمت انواع میوه ظهار کرد: قیمت هر کیلو زرد آلو بین 5 تا 15 هزار تومان است و نود درصد تقاضای بازار مربوط به بازه 5 تا 10 هزار تومان است، 80 درصد آلبالو موجود در بازار 3500 تا 7 هزار تومان قیمت دارند هرچند نوعی از آلبالو تا 8500 نیز قیمتگذاری شده است.
اطرج اضافه کرد: گیلاس معمولی 3500 تا 7 هزار تومان و گیلاس تکدانه از 6 تا 15 هزار تومان قیمتگذاری شده است، هر کیلو هلو 5 تا 8 هزار تومان قیمت دارد، البته قیمت 10 درصد هلوی موجود به 12 هزار تومان نیز میرسد.
رئیس اتحادیه عمده فروشان میادین میوه و تره بار اصفهان تصریح کرد: 70 درصد سیب زمینی بازار تا 5500 و 30 درصد نیز بین 3 تا 4 هزار تومان قیمت دارند و قیمت پیاز در بازه 700 تا 2 هزار تومان است که تنها 30 درصد آن 2 هزار تومان قیمتگذاری شده است.
ارسال نظر