به گزارش ایراسین به نقل از فارس، سردار علی ذوالقدری در خصوص صدور گذرنامه، اظهار کرد: روند صدور گذرنامه در ادارات کمتر از ۴۸ ساعت زمان میبرد اما باید این را درنظر گرفت که تحویل مدارک و ثبت درخواست در دفاتر پلیس +۱۰ یک روز و ارسال به آدرس متقاضیان به خصوص در شهرستانهای دور دست نیز دو روز زمان میبرد و درکل میتوان گفت کمتر از پنج روز از زمان درخواست، گذرنامه به دست متقاضیان میرسد.
وی افزود: درحال حاضر مشکلی درخصوص صدور گذرنامه نیست و بدون وقفه گذرنامه صادر میشود.
رئیس اداره مهاجرت و گذرنامه انتظامی کشور درخصوص اعتبار گذرنامهها و درخواستهای مردمی مبنی بر افزایش اعتبار پاسپورتها، تصریح کرد: اعتبار گذرنامهها پنج ساله است اما کمیسیون گذرنامه در وزارت کشور دو بار تشکیل جلسه داده تا درباره افزایش اعتبار گذرنامهها به هفت سال یا بیشتر تصمیم گیری کند که در نهایت به دلیل فرا رسیدن اربعین جلسات متوقف شد.
وی درباره اینکه چه افرادی ممنوعالخروج هستند، خاطرنشان کرد: ممنوعالخروجیها شامل چندین دسته میشود؛ از جمله افرادی که از دستگاه قضایی و دادستانی کل کشور به مجموع پلیس گذرنامه، اسامی آنها اعلام میشود، دسته بعدی افرادی هستند که مشکل مالیاتی داشته و اسم آنها را دارایی به ما اعلام میکند؛ یکسری از افراد نیز از طریق اجرای ثبت ممنوعالخروج شده و دسته آخر هم مردانی هستند که برای فرزند یا همسر خود درخواست ممنوعالخروجی ثبت کردهاند.
سردار ذوالقدری افزود: افراد میتوانند اپلیکیشن پلیس من را نصب کرده و از طریق آن وضعیت ممنوعالخروجی خودشان را بررسی کنند؛ ذکر این نکته ضروری است که هر فرد میتواند در این زمینه فقط وضعیت خودش را بررسی کند.
وی درباره وضعیت جعل گذرنامه گفت: داخل گذرنامه تراشه قرار داشته و احتمال جعل آن بسیار ضعیف است؛ کنترل گذرنامه در مبادی ورودی و خروجی به صورت سیستمی انجام شده و اگر اطلاعات گذرنامه در سیستم نباشد هم پلیس ما و هم پلیس سایر کشورها متوجه جعل آن میشوند.
رئیس اداره مهاجرت و گذرنامه انتظامی کشور خاطرنشان کرد: اگر گذرنامه جعل شود فوراً مشخص میشود مگر اینکه افراد مدارکی را که قبل از صدور گذرنامه برای دریافت پاسپورت ارائه میدهند، جعلی باشد.
ارسال نظر