خلیفه سلطانی

دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران گفت: بالندگی فولاد مبارکه در این است که این شرکت با کیفیت‌ترین فولاد ایران را تولید می‌کند و اینکه گروه فولاد مبارکه با وجود اینکه ۱۰ روز تا پایان سال فاصله داشتیم موفق شد بیش از ۱۰ میلیون تن فولاد میانی را تولید کند یک افتخار ملی است و باید در بین مردم تبیین شود چرا که اگر این شرکت نبود باید چیزی حدود ۱۰ درصد از درآمد نفتی کشور را برای واردات همین ۱۰ میلیون تن فولاد و تأمین نیاز صنایع هزینه می‌کردیم.

سیدرسول خلیفه‌سلطانی دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در گفتگو با خبرنگار ایراسین اظهار کرد: ایران امروز به نهمین تولیدکننده فولاد در دنیا تبدیل شده که این اتفاق در سال‌های گذشته با پشت سر گذاشتن بسیاری از کشورهای پیشرفته حاصل شده است. اما نکته‌ای که باید به آن توجه کنیم، حفظ این جایگاه و پیشرفت در صنعت فولاد با تولید محصولات با کیفیت است.

وی گفت: بالندگی فولاد مبارکه در آن است که هم‌اکنون باکیفیت‌ترین فولاد ایران را تولید می‌کند و این یعنی حداقل یک سوم از فولاد کشور، فولاد کیفی است چرا که به طور مثال ارزش افزوده آن نسبت به میلگرد بیش از ۱.۵ برابر است. علاوه براین، در خانواده محصول ورق نیز انواع محصولات کیفی وجود دارد که هرروز می‌توان تولید این محصولات کیفی و با ارزش افزوده بالا را گسترش داد.

دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران افزود: گروه فولاد مبارکه با وجود اینکه ۱۰ روز تا پایان سال فاصله داشتیم موفق شد بیش از ۱۰ میلیون تن فولاد میانی را تولید کند که این یک افتخار ملی است و باید در بین مردم تبیین شود. ارزش ۱۰ میلیون تن فولادی که در فولاد مبارکه تولید می‌شود را اگر از نظر ارزی در نظر بگیریم چیزی بالغ بر ۷ میلیارد دلار است و اگر تولید این محصولات در فولاد مبارکه انجام نمی‌شد باید این میزان ارز از کشور خارج می شد و آن را وارد می‌کردیم. این یعنی در شرایط اقتصادی امروز فولاد مبارکه نقش مهمی را در اقتصاد کشور ایفا می‌کند و اگر این شرکت نبود باید چیزی حدود ۱۰ درصد از درآمد نفتی کشور را برای واردات همین ۱۰ میلیون تن فولاد و تأمین نیاز صنایع هزینه می‌کردیم.

وی خاطر نشان کرد: فولاد مبارکه با تولید این حجم از فولاد، علاوه بر جلوگیری از خروج ارز، به پایداری بسیاری از صنایع مهم کشور نظیر خودروسازی، لوازم خانگی و... نیز کمک می‌کند و به طور مثال در نتیجه این تولیدات در فولادمبارکه، امسال شاهد افزایش تولید خودرو در کشور نیز بودیم. اگر این صنایع به استفاده از ورق‌های وارداتی متکی بودند این حجم از افزایش تولید به هیچ وجه میسر نبود. در صنعت ساختمان و بسته‌بندی نیز به همین صورت است. به عبارت دیگر مسیر توسعه، از صنعت مهمی نظیر صنعت فولاد می‌گذرد و به همین خاطر خبر عبور میزان تولید فولاد میانی در فولاد مبارکه از ۱۰ میلیون تن، بسیار برای ما مسرت‌بخش و امیدوارکننده است.

خلیفه‌سلطانی تصریح کرد: نه تنها در بحث ورق بلکه در همه محصولات فولادی، ۸ کشور اول تولیدکننده فولاد در دنیا حداقل بیش از ۸ درصد محصولات خود را در قالب محصولات آلیاژی تولید می‌کنند و این در حالی است که در کشور ما، بالغ بر ۳ درصد از تولیدات از محصولات آلیاژی است. به همین خاطر کشور ما نیز باید در مسیر تولید محصولات آلیاژی قرار بگیرد که خوشبختانه بخشی از محصولات کیفی در خانواده ورق تولید می‌شود و فولاد مبارکه در این زمینه اقدامات خوبی را انجام داده است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 8 =