به گزارش ایراسین به نقل از فارس، مدیرکل بازرگانی داخلی وزارت جهاد در دومین همایش صنعت لبنیات گفت: با توجه به تنش آبی انتظار برآن است که با همراهی الگوها و فناوریهای نوین به بهره وری بیشتر دامن بزنند تا بتوانیم حمایت بخش تولید را داشته باشیم و همواره در راستای کاهش قیمت تمام شده گام برداریم تا تمامی دهکهای درآمدی بتوانند از این مزیت استفاده کنند.
وی افزود: در حوزه تخصصی بخش بازرگانی هیچ محدودیتی برای تجار در خصوص واردات گوشت قرمز وجود ندارد.
آبنار با اشاره به اینکه هیچ گونه محدودیتی برای واردات وجود ندارد، بیان کرد: تمامی ثبت سفارش ها سیستمی انجام می شود و بصورت دستی و مداخلهای نیست.
مدیرکل بازرگانی داخلی وزارت جهاد ادامه داد: هدف ما و راهبرد اساسی این است که از بخش تولید در سیاست گذاریها حمایت شود تا بتواند به عنوان پیش قراول بخش صنعت قرار گیرد و در حوزه تنظیم بازار محصولات کشاورزی تجربه موفقی را در برخی کالاها همچون تخم مرغ داشتیم. براساس نشست که با انجمن تخم مرغ خوراکی داشتیم، مدیریت و راهبردی تمامی امور تنظیم بازار به خودشان واگذار شد.
وی با اشاره به اینکه تامین امنیت غذایی پایدار یکی از بااهمیت ترین پروتکل ها در تمامی کشورها است، افزود: تامین امنیت غذایی پایدار شامل موجودی کالا، موجودی غذا، در دسترس بودن غذا، اقتصادی بودن و سلامت است و اینها صرفا توجیه مداخله گری دولت در بحث بازار نیست.
آبنار افزود: تمامی دولت ها مکلف به تامین حداقل معیشت با درآمدهای پایین هستند که اعتقاد بنده به عنوان کارشناس بر آن است که سطح دخالت دولت در اقتصاد کشور در سه مرحله محلی، ملی و بین الملل است که براین اساس دولت ها باید شفاف و نظام مند و برحسب قوانین نسبت به تامین امنیت غذایی پایدار اقدام کنند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه در توزیع یارانه خطا و ایراداتی وجود دارد، بیان کرد: در جلسه ای که با انجمن داشتیم، پیشنهاداتی در خصوص قیمت گذاری دستوری داده شد چراکه دولت بواسطه تامین کالاهای اساسی میلیاردها دلار هزینه می کند که تمامی دهک های جامعه از آن بهره مند می شوند که در نهایت بواسطه خطا و ایرادات توزیع یارانه، دولت مکلف به هدفمندکردن یارانه است.
وی گفت: محصولاتی از جمله شیر، شیرخشک و فرآورده های استحصالی از شیر که بخشی از آن صادر می شود، دولت بواسطه پرداخت یارانه در آن اعمال نظر می کند. به هرحال سیاست وزارت جهاد به عنوان متولی امنیت غذایی حمایت از بخش تولید است که بنابر پیشنهادات انجمن باید در مباحث حکمرانی موضوع حذف قیمت گذاری دستوری مطرح شود تا در قالب طرح جامع اجرا شود.
گفتنی است دومین همایش صنعت لبنیات به میزبانی انجمن صنایع لبنی در راستای بحران سرانه مصرف و ارائه راهکار برای مشکلات تولیدکنندگان و رونق صادرات با حضور مسئولان برگزار شد.
ارسال نظر