به گزارش ایراسین، بهرام سبحانی در آیین افتتاحیه دهمین نمایشگاه متالورژی، فولاد و ریخته گری اظهار کرد: اصفهان پایتخت فولاد کشور است وهیچ پایگاهی برای برگزاری نمایشگاه فولاد بهتر از اصفهان نیست.
وی با برشمردن مجموعه های وابسته به فولاد مبارکه در سراسر کشور گفت: امسال نوع نگاه ما به نمایشگاه متالورژی، فولاد و ریخته گری متفاوت است.
بهرامی با اشاره به تحریم های اقتصادی آمریکا علیه ایران و اعمال محدودیت ها اظهار کرد: رویکرد ما در این نمایشگاه تقویت تولید ملی و توسعه تجهیزات و دستگاه هاست.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان تصریح کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند توجه سازندگان قطعات، تولیدکنندگان مواد اولیه وشرکت های دانش بنیان به صنعت فولاد هستیم.
وی با بیان اینکه به دنبال خودکفایی 100 درصدی فولاد مبارکه هستیم، اضافه کرد: یکی از سیاست های اصلی ما بومی سازی تمام نیازهای صنعت فولاد است .
سبحانی گفت: با تکیه بر این سیاست، فولاد مبارکه اغلب مواد اولیه وارداتی مورد نیاز خود را بومی سازی کرده است.
این مقام مسئول یکی دیگر از سیاست های این مجموعه را حمایت از تولیدکنندگان و سازندگان قطعات عنوان کرد و افزود: تولید کاتالیست های آهن اسفنجی تنها در اختیار کشورهای محدودی بود وما در این زمینه 100 درصد وارد کننده بودیم.
وی خاطرنشان کرد: شرکت فولادمبارکه با استفاده از ظرفیت های علمی یک شرکت دانش بنیان و اعتماد به نخبگان وارد بحث تولید این کاتالیست ها شد، در ابتدا با قسمت کوچکی تولید آهن اسفنجی با کاتالیست های داخلی را آغاز کردیم و امروز افتخار داریم که بگوییم در تولید آهن اسفنجی به صورت 100 درصد خودکفا هستیم.
بهرامی تحریم های آمریکا را فرصتی برای خودکفایی کامل صنعت فولاد کشور عنوان و تاکید کرد: تا کنون خودکفایی 85 درصدی صنعت فولاد در کشور را شاهد هستیم و به زودی با فشار تحریم ها 15 درصد وابستگی دیگر نیز از بین خواهد رفت و به خودکفایی کامل خواهیم رسید.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان همچنین از ساخت الکترودهای گرافیکی مورد نیاز صنعت فولاد در یکسال و نیم آینده خبر داد و گفت: صنعت فولاد کشور باید با تجهیزات ؛ مهندسی و نیروی انسانی ایرانی رشد و توسعه یابد.
بهرامی به لزوم برگزاری نمایشگاه برای توسعه صنعت فولاد اشاره کرد و افزود: نمایشگاه ها بستری برای هم اندیشی و به اشتراک گذاری نیازها و دستاوردهای فعالین صنعت فولاد است.
وی تصریح کرد: مشارکت تولیدکنندگان خارجی در نمایشگاه ها به ویژه در شرایط موجود می تواند فرصت های جدیدی برای توسعه این صنعت و انجام پروژه های مشارکتی در کشور بگشاید.
ارسال نظر