اژه ای

رییس قوه قضائیه با بیان اینکه اگر بانک‌ها ناترازی و اضافه برداشت داشته باشند، با هماهنگی دولت سراغ بانک‌ها می رویم و از بانک مرکزی شروع می‌کنیم، گفت: بانک‌ها باید هوشیار باشند

به گزارش ایراسین به نقل از ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه ای رییس قوه قضائیه، روز چهارشنبه در جمع دانشگاهیان آذربایجان شرقی در دانشگاه تبریز با اشاره به وجود مشکلات و کاستی هایی در کشور، گفت: اصلاح امور را هدف قرار داده ایم.

وی اظهار کرد: انتقاد در جامعه ضروری است اما نباید از جنبه های مثبت کشور در عرصه های گوناگون غافل شد زیرا اگر ملت ما ضعیف بود، دشمنان برای مقابله با ما سرمایه گذاری سنگینی نمی کردند.

رییس قوه قضائیه با تاکید بر اینکه در برهه خاص کنونی باید قدردان نظام اسلامی بود و زمینه اقتدار و شکوفایی کشور را فراهم کرد، گفت: استقلال، اقتدار، پیشرفت و آرامش مردم و نظام اسلامی بسیار مهم است و از مسایل مهم تحقق آن ها، علم، تعلیم و تربیت است که اگر در این زمینه ها پیشرفت نکنیم در سایر زمینه ها پسرفت خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه دشمن تلاش می کند جلوی ترقی و پیشرفت ملت ایران را بگیرد، گفت: دشمن به دنبال حقیر نشان دادن ملت ایران است .

وی با تاکید بر اینکه نباید در زمین دشمن بازی کرد، افزود: نباید داشته های خود را کم بگیریم.

حجت الاسلام والمسلمین اژه ای، ادامه داد: پیشرفت های علمی برای کشور حکمت، تدبیر و بازدارندگی به ارمغان آورده و آینده کشور به دست جوانان و دانشجویان است و آن ها مدیران آینده مملکت هستند و باید تلاش کنند با تحقیق و بررسی مشکلات و نارسایی ها، زمانی که سکان هدایت کشور را در دست گرفتند اشکالات کنونی را رفع کنند.

وی در پاسخ به پرسش ها و مطالبات دانشجویان، یادآور شد: ارتباط با مردم و دانشگاهیان از اولویت های دستگاه قضایی است و بدون تعارف این دیدارها برای بنده بسیار مفید بوده و تا حد امکان تلاش می کنم چنین دیدارهایی برگزار شود.

رییس قوه قضائیه، گفت: از اول مهر تا کنون در سه مرکز علمی شامل دانشگاه های سنندج، بیرجند و تبریز با اساتید و دانشجویان دیدار داشته و حتی جلسات موردی و خصوصی با آنان برگزار کرده ام و از همه این جلسات بهره مند شده ام.

حجت الاسلام والمسلمین اژه ای، افزود: در ۲ سال و سه ماه از حضور خود در دستگاه قضائی، هیچ قشری وجود ندارد که با نمایندگان آن ها از نزدیک دیدار و گفت و گو نکرده باشم.

سند تحول قضایی از سوی معاونت راهبردی این دستگاه در حال به روز رسانی است و در این زمینه دانشگاهیان می توانند پیشنهادات و انتقادات خود را مطرح کنند.

وی با بیان اینکه دفتر ارتباطات مردمی دستگاه قضائی با ۲۵ نفر تمام نامه های مردم را بررسی می کند، اظهار کرد: در زمان کنونی سند تحول قضایی از سوی معاونت راهبردی این دستگاه در حال به روز رسانی است و در این زمینه دانشگاهیان می توانند پیشنهادات و انتقادات خود را مطرح کنند.

رییس قوه قضائیه گفت: چگونگی تعامل با دانشگاهیان در جهت بهره مندی از ظرفیت های یکدیگر در قالب پایان نامه ها، اصلاح و تربیت مجرمان و تعریف دقیق از آزادی مشروع از اولویت های این دستگاه است.

حجت الاسلام والمسلمین اژه ای، ادامه داد: با وجود اینکه در قانون اساسی و عادی کشور به موضوع آزادی های مشروع اشاره شده، هنوز همه مصادیق آن روشن نبوده و چگونگی حمایت از آن نیز معلوم نشده است.

وی یادآور شد: توجه به آزادی های مشروع از مطالبات رهبر معظم انقلاب از دستگاه قضایی بوده و در این زمینه اقدامات لازم انجام می شود.

دانشجویان دانشگاه های آذربایجان شرقی مطالبات خود را با رئیس دستگاه قضا مطرح کردند

تعدادی از دانشجویان دانشگاه های آذربایجان شرقی حاضر در نشست رئیس قوه قضاییه در دانشگاه تبریز، مطالبات و مشکلات موجود دانشگاه ها و جامعه را با وی مطرح کردند.

در این نشست که در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار شد نماینده یکی از تشکل های دانشجویی گفت: رئیس قوه قضاییه شخصیتی تملق ستیز است و درخواست عفو معیاری سال گذشته اقدامی از روی اقتدار بود.

وی بیان کرد: ایستادگی قاطع و شجاعانه مقابل فساد داخلی در قوه قضاییه از اقدامات تحسین برانگیز بوده که نمونه آن مقابله با فساد درون دستگاهی و برخورد با فرزندان یک مقام ارشد قوه قضاییه بود.

وی افزود: حضور بی تملق آقای اژه‌ای در مجامع عمومی قابل تقدیر است و در کل اقدامات یک سال گذشته قوه قضاییه قابل تحسین بوده است.

دانشجوی دانشگاه شهید مدنی هم عنوان کرد: قوه قضاییه در برقراری عدالت آموزشی نقش اساسی دارد.

وی یکی از مطالبات دانشجویان از قوه قضاییه را اقدام لازم در حل مشکل همکاری دانشگاه‌ها با ارگان‌های دولتی مرتبط برای به خدمت‌گیری دانشجویان استعداد درخشان بیان کرد.

وی افزود: دانشجویان دانشگاه‌های دورتر از مرکز کشور از حقوق برابری برخوردار نیستند که می توان با وضع قوانین مستحکم و اصولی، شاهد برخورداری تمامی دانشجویان از حقوق و شرایط اشتغال برابر بود.

به افسار گسیختگی نظام بانکی ورود کنید

یک دانشجوی دانشگاه تبریز هم خطاب به رئیس قوه قضائیه گفت: آقای اژه‌ای؛ به افسارگسیختگی نظام بانکی ورود کنید. اگر ساماندهی نظام بانکداری افسارگسیخته کشور نیازمند قانون است لایحه تنظیم کنید. نمی‌شود یک بانک خصوصی به تنهایی ۲۵ درصد پایه پولی کشور را افزایش دهد و باعث افزایش تورم و نقدینگی کشور شود.

رییس قوه قضاییه در سفر یک روزه به آذربایجان شرقی در قالب بیست و پنجمین سفر استانی خود پس از صبحگاه مشترک در دانشگاه تبریز حضور یافت و با دانشجویان این دانشگاه دیدار کرد.

وی در این سفر با اقشار مختلف مردم استان، قضات، وکلا و کارکنان دادگستری، صنعتگران و تولیدکنندگان در برنامه های مجزا دیدار می کند و در شورای اداری و قضایی آذربایجان شرقی شرکت خواهد کرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =