جایزه مصطفی

رییس بنیاد نخبگان استان اصفهان گفت: ۶۳ نشست تخصصی در جریان پنجمین دوره رویداد «جایزه مصطفی(ص)» در دانشگاه ها و مراکز علمی و پژوهشی اصفهان و با حضور دانشمندان جهان اسلام برگزار شد.

به گزارش ایراسین، پنجمین دوره رویداد جایزه مصطفی(ص) با هدف شناسایی آثار برجسته دانشمندان جهان اسلام در توسعه علم و فناوری، ششم تا دوازدهم مهر امسال در اصفهان برگزار شد.

حسین ربانی رییس بنیاد نخبگان اصفهان، روز چهارشنبه در جلسه شورای اطلاع رسانی استان اصفهان در استانداری افزود: در رویداد جایزه مصطفی(ص) در اصفهان ۱۳ بازدید تخصصی، انجام و ۲ نمایشگاه و جشنواره تخصصی نیز برگزار شد.

وی با بیان اینکه ۱۶ تفاهم‌نامه نیز بین دانشگاه‌ها و مراکز علمی با دانشمندان جهان اسلام در این رویداد منعقد شد، اظهار داشت: در رویداد جایزه مصطفی (ص) به هدف اصلی آن که پُررنگ کردن اهمیت علم و فناوری در دین اسلام است، دست یافتیم.

ربانی همچنین به مراسم افتتاحیه جایزه مصطفی(ص) اشاره و تصریح کرد: حضور و سخنرانی رییس جمهور در این رویداد سبب شد تا علاوه بر بُعد ملی از اهمیت بین المللی برخوردار شود و توجه بسیاری از مردم کشورمان و جهان به این جایزه و اهداف آن جلب شود.

وی تاکید کرد: حضور و سخنرانی رییس جمهور در مراسم افتتاحیه جایزه مصطفی(ص) در اصفهان بازخورد خوب و تاثیرگذاری داشت.

ربانی با اشاره به پرچمداری ایران در حرکت در مسیر علم و فناوری و حمایت رهبر معظم انقلاب از این حرکت، اضافه کرد: دانشگاهیان ما در دنیا مایه افتخار هستند و بسیاری، ایرانی‌ها را به‌عنوان افراد تحصیل‌کرده می‌شناسند.

رییس بنیاد نخبگان اصفهان بیان اینکه یکی دیگر از اهداف اصلی این رویداد، بحث رسانه ای آن بود، گفت: برگزاری چنین رویدادی در شهری مانند اصفهان سبب می‌شود تا مباحث علم و فناوری با مسائل فرهنگی، تاریخی و ملی ما عجین شود.

وی با بیان اینکه دانشمندان جهان اسلام در رویداد جایزه مصطفی(ص) از برترین دانشگاه‌های اصفهان و بخش‌های مختلف آنها بازدید کردند و تحت تاثیر قرار گرفتند، افزود: این افراد زمانی‌که به کشورهای خود بازگشتند سفیران ما برای شناساندن ظرفیت های فرهنگی و علمی ایران به دنیا هستند.

رییس بنیاد نخبگان اصفهان با بیان اینکه برنامه‌های مختلفی از مقطع دانش آموزی و دانشجویی گرفته تا نشست‌های تخصصی استادان در این رویداد برگزار شد، خاطرنشان کرد: یکی از این برنامه‌ها، نشست دانش آموزی در زمینه هوش مصنوعی با همکاری آموزش و پرورش و با حضور معاون رییس جمهور بود.

ربانی ادامه داد: با برگزاری این جلسه مشخص شد که ظرفیت‌های بخش دانش آموزی ما در زمینه هوش مصنوعی فراوان است و باید برای آن برنامه ریزی کرد.

وی همچنین با بیان اینکه بهترین شرکت‌های فعال در زمینه هوش مصنوعی در نمایشگاه اصفهان حضور یافتند، اظهار داشت: زیست بوم اصفهان به‌منظور تبدیل شدن آن به قطب هوش مصنوعی در کشورمان بسیار خوب است و باید از این فرصت بهره گرفت.

ربانی به امضای تفاهم‌نامه بین دانشمندان هفت کشور با شبکه پژوهش های بین رشته ای سلامت استان اصفهان نیز اشاره و اضافه کرد: این شبکه فعالیت‌های بین رشته ای که با همکاری سه دانشگاه بزرگ اصفهان و زیر مجموعه مرکز تعالی ابن سینا کار می کند، میزبان پنج دانشمند برگزیده جایزه مصطفی(ص) بود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 12 =