به گزارش ایراسین،قیمت خودرو امروز یکشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۲ تغییرات چشمگیری نداشته و تغییرات قیمتی اغلب محصولات داخلی و خارجی، تنها در حد نوسانات بسیار جزئی است.
نرخ دلار از روز گذشته، به آرامی کاهش یافت و به زیر کانال ۵۱ هزار تومان رسید. از سوی دیگر اعلام قیمت اولیه ۶ خودرو وارداتی در روز گذشته توانست دوباره کنترل بازار را به دست بگیرد و خریداران را از بازار خارج کند. به این ترتیب، خبر واردات خودرو توانست همانند چند ماه گذشته، فشار خرید را از بازار برداشته و قیمتها را کنترل کند.
قیمت خودروهای داخلی
قیمت خودروهای داخلی، در اغلب موارد از نوسانات جزئی بهره میبرند.
کوییک دندهای S از هاچبکهای ارزان قیمت بازار بوده که نسبت به روز گذشته، افت قیمت یک میلیون تومانی را تجربه کرد. به این ترتیب با سقوط از کانال ۳۵۰ میلیون تومان، به قیمت ۳۴۹ میلیون تومان رسید.
شاهین G که خودروی رده بالای سایپا به شمار میرود، یکی از بیشترین افت قیمتها را در بازار خودروهای داخلی را تجربه کرده است. این خودرو چهار میلیون تومان ارزانتر از روز گذشته و با نرخ ۵۸۶ میلیون تومان خرید و فروش میشود.
پژو ۲۰۶ تیپ ۲ با مدل ۱۴۰۱ ارزانترین هاچبک تولیدی ایران خودرو محسوب میشود و یکی از معدود خودروهای بازار است که از ابتدای معاملات امروز، صعودی بود. این هاچبک پرطرفدار با رشد قیمت پنج میلیونی به قیمت ۴۸۵ میلیون تومان رسیده است.
رانا پلاس یکی از سدانهای تولیدی ایران خودرو بوده که برپایه پلتفرم ۲۰۶ ارتقاء یافته است. این خودرو نیز با افت سه میلیون تومانی، روی نرخ ۴۹۵ میلیون تومان ثابت شد.
قیمت خودروهای مونتاژی
قیمت خودروهای مونتاژی نیز تغییرات آنچنانی ندارد.
جک J۴ آپشنال امروز برخلاف سایر محصولات بازار، صعود جزئی دارد. این خودرو پنج میلیون تومان گرانتر از روز گذشته و با نرخ ۷۴۰ میلیون تومان خرید و فروش میشود.
هایما S۵ اتوماتیک مونتاژی شرکت ایران خودرو نیز توانست با افت جزئی پنچ میلیون تومانی به نرخ یک میلیارد و ۲۲۵ میلیون تومان برسد.
فیدلیتی پرایم نیو ۵ نفره که افزایش ۱۰۰ میلیونی را در هفته گذشته تجربه کرده بود، امروز با افت نسبتاً سنگین ۴۰ میلیون تومانی، به کانال یک میلیارد و ۵۲۰ میلیون تومان سقوط کرد.
فونیکس تیگو ۷ پرو یکی از کراساوورهای نهچندان ارزان شرکت مدیران خودرو محسوب میشود که با افت ۱۰ میلیونی، به قیمت یک میلیارد و ۶۴۰ میلیون تومان رسیده است.
پیشبینی قیمت خودرو در روزهای آینده
باتوجه به آرام گرفتن قیمت خودرو نسبت به هفته گذشته، احتمالاً رفتارهای هیجانی در بازار ارز و خودرو، فروکش کرده است. بنابراین با تحویل خودروهای وارداتی از هفتههای آینده نیز احتمال میرود که بازار خودرو در رکود بیشتری فرو رود؛ اما باید توجه داشت که نرخ دلار در بازار آزاد، یکی از مهمترین عوامل تأثیرگذار در بازار خودرو بوده و مادامی که قیمت دلار بالا و پایین شود، روی قیمت خودرو نیز تأثیر خواهد داشت.
ارسال نظر