به گزارش ایراسین به نقل از ایسنا، آیین انعقاد تفاهمنامه همکاری بین وزارت آموزش و پرورش و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور وزیران، شورای معاونان و مدیران کل ۲ وزارتخانه در راستای پیشبرد سند توسعه تعاون و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و همچنین همکاریهای دولتی، برگزار شد.
رضامراد صحرایی در این آیین، ضمن محکوم کردن جنایات رژیم موقت صهیونیستی، از دانشآموزان و معلمان خواست تا در پویشهای تدارک دیده شده شرکت کنند و پیام همبستگی خود را به مردم مظلوم فلسطین برسانند.
وی ادامه داد: همه کارهایی که این روزها به دنبال آن هستیم در یک سرواژه اصلی خلاصه میشود و آن ایران قوی و استوار است.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مسیر قویشدن ایران، قویشدن دانشآموزان است، عنوان کرد: اگر مدرسه قوی شود، حتما آینده ایران پر از قدرت خواهد بود و اقتصاد، فرهنگ، سیاست از مدرسه آغاز خواهد شد.
صحرایی افزود: اهتمام تمامی عزیزان در کابینه خدوم دولت مردمی این است که از آموزش و پرورش، قویشدن ایران را پیگیری کنند.
کاهش تعداد بیکاران در سالهای آتی با افزایش تعداد دانشآموزان مهارتی
وزیر آموزش و پرورش با اعلام این خبر که در سال تحصیلی جدید به تعداد دانشآموزان مهارتی، ۱۰۰ هزار نفر اضافه شده است، گفت: این یعنی کاهش تعداد بیکاران در آینده. همچنین توسعه هنرستانها و مراکز فنیحرفهای در دستور کار است.
وی با تاکید بر اینکه عبارت و راهبرد «همه به مدرسه بازمیگردیم» میتواند ضامن قویشدن ایران در آینده باشد، خاطر نشان کرد: مشارکت مردمی در آموزش و پرورش نسبت به دستگاههای دیگر، چهره درخشانی دارد، به نحوی که طی دو سال گذشته در دولت مردمی ۵۸۰۶ مدرسه ساخته شده است و بیش از۵۰ درصد هزینههای آن را خیرین تامین کردهاند.
تعاونیهای فرهنگیان را فعال میکنیم
صحرایی ادامه داد: تعاونیهای فرهنگیان را فعال میکنیم و در همین راستا نیز به دنبال یک سازمان رفاهی برای معلمان خواهیم بود. همچنین فعالشدن تعاونیهای دانشآموزی نیز توسط معاونت پرورشی دنبال میشود.
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: یک رکن اقتصاد ما تعاونی است که اگر این موضوع در مدرسه شروع شود، همانند یک درخت تنومند رشد خواهد کرد. از همه دستاندرکاران دعوت میکنیم تا برای تحقق اهداف خود به مدرسه بیایند، مکانی که امیدآفرین و چشمه تحولساز ایران است.
صولت مرتضوی: تفاهمنامه ذیل سیاستهای ابلاغی فرهنگ تعاون است
همچنین سیدصولت مرتضوی در این مراسم اظهار کرد: امروز به دو جهت توفیق پیدا کردیم تا در محضر وزیر فرهیخته آموزش و پرورش و همکارانشان در این وزارتخانه باشیم؛ اول تکریم مقام تعلیم و تربیت است که اساس و بنیان هر کشور به تعلیم و تربیت و فرهنگ آن کشور وابسته است و بنا بر تعیبر حضرت امام(ره) همانند مقام نبوت است.
وی ادامه داد: موضوع بعدی تشکر از تلاشهای بیبدیل فرهنگیان است که رسالت الهی خود را انجام میدهند و امسال نیز با وجود تمامی مشکلات، مهر را با مهربانی آغاز کردند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: نکته دوم موضوع تفاهمنامه است؛ به استناد اصل ۴۴ قانون اساسی اقتصاد کشور مبتنی بر سه اصل خصوصی، دولتی و تعاونی است. گرچه براساس سیاستهای ابلاغی تلاش شده تا محدوده نفوذ دولت در اقتصاد کاهش داده شود، اما شاید چنان توفیقاتی که انتظار میرفت به دست نیامد و به آن اهداف نرسیدیم، اما در نظام اسلامی، احترام به اقتصاد بخش خصوصی از درجه مطلوبی برخوردار است.
مرتضوی با بیان اینکه مقبولیت و مشروعیت به اقتصاد بخش خصوصی در آموزههای دینی نیز وجود دارد، گفت: اما آن چیزی که مهمتر است اقتصاد تعاونی است. هرکاری که سبب به کمال رسیدن انسان شود، لازمهاش مشارکت همگانی است و ما مکلفیم بستر سعادت را با همکاری آحاد مختلف مردم فراهم کنیم.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش؛ وی اضافه کرد: اکنون تفاهمنامهای ذیل سیاستهای ابلاغی فرهنگ تعاون و همچنین براساس تاکیدات مقام معظم رهبری و بسترسازی ردیفهای ۲۹، ۳۰ و ۳۱ احکام اجرایی سند توسعه تعاون که به تصویب رسیده و از سوی رییسجمهوری به دستگاههای اجرایی ابلاغ شده، امضاء خواهد شد.
مرتضوی تاکید کرد: امید است با این همکاری متون درسی درباره موضوع تعاون در کتب درسی پیشبینی شود تا فرهنگ تعاون در حوزه نظری و عملی آموزش داده شود و دانشآموزان فارغالتحصیل در ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی و اشتغال نقشآفرینی کنند. همچنین اگر به صورت عملی در مدارس، ترویج فرهنگ تعاون پیگیری شود، امری نیکو را شاهد خواهیم بود.
ارسال نظر