مهدی شهیدی رئیس واحد بومیسازی فولاد مبارکه در گفتوگو با خبرنگار ایراسین با اشاره به راهاندازی «سامانه جامع بومی سازی فولاد مبارکه» اظهار کرد: نیازهای خرید خارج فولاد مبارکه با در نظر گرفتن میزان تکرار پذیری آنها برای ترغیب سازندگان و شرکت های دانش بنیان در اکتساب دانش و سرمایه گذاری تولید این اقلام در سامانه جامع بومی سازی بارگذاری خواهد شد.
وی افزود: بر این اساس شرکتهای سازنده و دانشبنیان میتوانند به این سامانه مراجعه و آمادگی خودشان را در این سامانه اعلام کنند.
رئیس واحد بومیسازی فولاد مبارکه تصریح کرد: چنانچه کالاهای معرفی شده در وندورلیست فولاد مبارکه دارای کد باشند این اعلام آمادگی در کارتابل بومی سازی قرار می گیرد و اگر احیانا دارای کد تامین کنندگی در فولاد مبارکه نباشند همزمان با این اعلام آمادگی، به صفحه برنامه ریزی خرید فولاد هدایت میشوند و در آنجا ثبت نام خودشان را انجام می دهند.
وی افزود: در نهایت این درخواستها با در نظر گرفتن اولویت در فرایند ارزیابی قرار میگیرند، به آنها کد تخصیص مییابد و میتوانند با ارائه و تولید محصول نیازهای فولاد مبارکه را مرتفع کنند.
شهیدی تصریح کرد: «سامانه جامع بومیسازی فولادمبارکه» روز سه شنبه ۱۹ دی ماه در نخستین روز پنجمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران با حضور محمدیاسر طیبنیا مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه، در برج میلاد تهران رونمایی خواهد شد.
گفتنی است پنجمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران از ۱۹ تا ۲۱ دی ماه در محل برج میلاد تهران با حضور شرکتهای فولادی و شرکتهای دانش بنیان و فناور برگزار میشود.
ارسال نظر