بازدید وزیر صمت و معاون علمی ریاست جمهوری از پروژه‌های شرکت‌های دانش‌بنیان با سرمایه‌گذاری خطرپذیر فولاد مبارکه

شرکت کرمان موتور صبح امروز، ۲۶ دی ماه ۴۰۰ دستگاه خودروی برقی جک E۵۰A را تحویل سازمان تاکسی‌رانی داد. این مراسم با حضور وزیر صمت، شهردار تهران و مسئولامن سازمان تاکسی‌رانی برگزار شد.

به گزارش ایراسین و به نقل از تجارت‌نیوز، شرکت کرمان موتور به عنوان دومین شرکت در تأمین و ارائه خودروهای برقی به سازمان تاکسی‌رانی تهران، صبح امروز ۲۶ دی ۱۴۰۲ تعداد ۴۰۰ دستگاه تاکسی برقی را با نام جک E۵۰A را تحویل این سازمان داد.

این مراسم با حضور عباس علی‌آبادی، وزیر صمت، منوچهر منطقی، معاون حمل‌ونقل وزیر صمت، علیرضا زاکانی، شهردار تهران، شادی مالکی، سرپرست نظارت بر تاکسی‌رانی تهران، مدیرعامل کرمان موتور و دیگر مقامات و مسئولان شهر تهران برگزار شد که هرکدام سخن‌رانی مختصری داشتند.

تردد ۵۰ هزار دستگاه تاکسی فرسوده در سطح شهر تهران

میثم مظفر، عضو شورای شهر تهران، در حاشیه تحویل خودروهای برقی گفت: سال ۱۳۹۶ تاکسی‌رانی را با ۴۰۰ دستگاه خودروی فرسوده تحویل دادیم و اکنون مدیریت پیشین شهری آن را با ۵۰ هزار خودروی فرسوده تحویل داد. شورای شهر نوسازی سالانه ۵۰۰۰ دستگاه تاکسی فرسوده را هدف‌گذاری کرده و آمار فرسودگی فعلی به دلیل کارکرد نامطلوب دوره قبلی است. هدف اصلی سازمان تاکسی‌رانی، پیگیری روند نوسازی ناوگان به صورت جدی است؛ اما علاوه‌بر آن، کار مهم دیگر برقی‌سازی تاکسی‌ها خواهد بود.

عباس علی‌آبادی، وزیر صمت، خاطرنشان کرد: سال آینده قرار است هشت دستگاه خودروی برقی داخلی رونمایی شود. تعرفه واردات خودروهای برقی به یک درصد کاهش پیدا کرده است که آن‌ها را از لحاظ قیمتی با خودروهای بنزینی هم‌رده رقابت‌پذیر می‌کند. کاهش تعرفه خودروهای برقی مورد استقبال مردم قرار می‌گیرد و این کمک باعث می‌شود تا مشکلات محیط زیستی جامعه برطرف شود.

نیمی از بودجه شورای شهر صرف حمل‌ونقل عمومی شد!

از سوی دیگر علیرضا زاکانی، شهردار تهران اظهار کرد: حدود ۶۶ درصد شهروندان تهران با خودروی شخصی تردد می‌کنند و تنها ۳۴ درصد از حمل‌ونقل عمومی استفاده می‌کنند که یک فاجعه محسوب می‌شود. اکنون مسیری انتخاب‌شده است که بتوان با همت دولت سیزدهم، ناوگان حمل‌ونقل عمومی را با اولویت کلان‌شهرها و به ویژه تهران، توسعه داد.

شهردار تهران ادامه داد: حدود دو سال گذشته که وارد شهرداری شدیم، تعداد اتوبوس‌های فعال تهران ۸۸۰ دستگاه بود؛ البته در حال حاضر ۲۸۸۰ دستگاه اتوبوس فعال در سطح شهر تردد می‌کنند اما نیاز فعلی تهران بیش از ۱۰ هزار دستگاه است. قرارداد واردات ۲۵۰۰ اتوبوس بسته شده و ۲۱۹۴ دستگاه اتوبوس نیز از بخش داخلی تأمین می‌شود که از مجموع آن‌ها، ۲۶۹۴ دستگاه اتوبوس برقی است.

وی تصریح کرد: مقرر شد ۴۹ هزار دستگاه تاکسی برقی را خودروسازان خصوصی که توان تولید دارند، تحت مالکیت خود و مشروط بر نظارت تاکسی‌رانی، تحویل این سازمان دهند. شورای شهر تهران کمتر از نیمی از بودجه سال جاری خود را صرف حمل‌ونقل عمومی کرده و قرار است برای سال آینده نیز حدود ۶۹ هزار میلیارد تومان بودجه به این موضوع اختصاص یابد. اما موضوع مهم در بحث واردات خودروهای برقی، پیوستگی وزارت نیرو و وزارت صمت در وهله اول و پیوستگی بانک مرکزی، وزارت اقتصاد، سازمان استاندارد و دیگر ارگان‌های دولتی با این وزارت‌خانه‌ها است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 15 =